Scooter Immobiliser

Düşük hacimli motosiklet ve sukutır modelleri için Acumen tarafından üretilen immobiliser sistemi su geçirmez ve ufak boyutu sayesinde pek çok yere monte edilebilir.

Kendi dahili güç beslemesi olan sistem araç hareket halindeyken kendini şarj edebiliyor. Motor kapatıldıktan 30 saniye sonra otomatikman devreye giren sistem, çelik dokunmatik bir anahtar ile devredışı bırakılıyor. 55x55x30mm ebatlarında ki sistemin yurtdışı satış fiyatı 100£ civarı.

Ürünün web sayfasına gitmek için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Valla bende pek bişi anlamadım bundan sanırım arabalardaki anahtar tanma sistemini motosikletlere yapmışlar güvenlik için güzel bişeye benziyor ama yurt dışında satılıyor internet sitesi yapancı nasıl tedarik ederiz bekı bu cihazı ???

bazı sitelerin türkiye'ye de satışları oluyor sitenin shipping kısmından bilgi alabilirsiniz.

Siteyi inceledim valla bi çok ulkede var ama tr de yokkk yaw olmadı işte bu eğere bişi bulan olursa paylaşırsa sevinirim arkadaşlar :)

Kısaca bu alet bir güvenlik önlemi. anahtarınızdaki özel chip'i sistem tanımadan kontağı açmıyor. yani aletin takılı olduğu motoru anahtarsız düz kontak ile çalıştıramazsınız. veya anahtarınız bir çilingir tarafından çoğaltılsa bile bu sonradan yapılma anahtar ile motor çalıştırılamaz.

Ancak bu alet sonradan takıldığı için akbile benzeyen kendine özel bir başka anahtarı var..yani önce bu anahtar ile immobiliser devre dışı bırakılacak, sonra motorun kendi anahtarı ile motor çalıştırılacak.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bencee çokk mantıklı ve güzell bi cihazz ve uygunda bencee.. 100 euro fazlaa bi para değill bi çokk motora göre..

Çok faydalı bir alet neyseki benim Aprilia da orjinal olarak var,anahtarı tanımadan asla motor'u çalıştıramassınız bence mükemmel sistem.:cat:

Son düzenleme:
cihazı dewre dışı bırakmadan motoru düz kontak yapsa makine çalışırmı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar