Zealsun Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Oğuz selamlar kardeşim...

Arkadaşlar malum fuara 20 gün kaldı.Şimdi kimler davetiye buldu bilemiyorum ama bugün hudson ve tekay da falan davetiye dağıtmaya başlamşlar.
Herkes bi yazsın da gideceğimiz günü netleştirelim ben ona göre işten izinimi ayarlayacağım.
Ayrıca kask dizlik ve arkaya çanta da alacağım o yüzden yardımınızaa ihtiyacım olacak.Bilhassa murat abi zevkine güveniyorum :)
Hadi topak 8 şubat pazar mı gidelim 7 si cumartesi mi uygun olur bi yazın da kararlaştıralım

7'si cumartesi daha iyi, daha tenha olur gibi geliyor bana..
pazar günü genel tatil durumu sebebiyle daha kalabalık olacaktır!

Unutmadan; bilet ayarlayacağını söyledi bir arkadaş. Haber bekliyorum.
Yarın TEKAY'a da bakıcam. Olursa oradan alırım alabildiğim kadar.

Dostlar Fuarın WIN ile çakışması pek iyi olmadı.. Bu yüzden benim Cumartesi katılmam zor olabilir. Ama Burak dediğin gibi cumartesi daha boş olacaktır.

Yinede ben pazardan yanayım...

WIN davetiyesini gördüm ama neydi :queen::queen::queen::queen:

Bir terslik olmazsa Perşembe fuara Yalnız_kurt'la gitmeyi düşünüyorum ilk gün rahat oluyor,katılan olabilirse haber verin
Sonrasıda Cumartesi derim çünkü pazar günü kıpırdama olanağı olmaksızın insan denizinde sürükleniyorsun:pale:gerçi iş durumundan olanağı olamayan arkadaşlara zor olacak ne bröşür ne eşantiyon kalıyor manken ve hostesleri görmek isteyenlerin hiç şansı kalmıyor:cherry:
Cumartesi.
muratdiksöz
stormlord
yalnız_kurt
criminal
novarix
oradayız elleri görelim

Crim bakarız ve aklında olsun ilk gün tekleme kasklar uygun fiyatla satımda oluyor :cat:

World Of Industry. Otomasyon fuarını kastettim.
Ancak ikinci faza yani şubat sonuna katılacakmışız, yeni öğrendim.

Tamam o zaman.Eğer ilk günü sabah müsait olursam saat 10 gibi bi gidip kask mask toplayalım ucuza...
Cumartesi günü içinde haftalık iznimi ayarlayacağım.Hepberaber eğleniriz cumartesi günü de.Yalnız perşembe sabahı murat abi bana davetiye ayarlaman gerek.Benim davetiyeleri burak alacaktı ee o cumartesi gelecekse bize davetiye getiren olmayacak...
Ayarlarsanız bize de davetiye sevinirim.

Tamamdır Crim terslik olmazsa bu hafta davetiyeleri ayarlarım gerçi çarşamba bile gidebiliriz ama :)standlar ve hostesler tam yerleşmemiş oluyor
Perşembe ilk grup gidiyoruz

Cumartesi tekrar gidiyoruz:)

Seviyorum sizi :p
Umarım 200 Tl civarı iyi bi kask bulabilirim.50 ye de dizlik.80 e falan da bi arka çanta kondursam.Bi de grenajı kaplattım mı tamamdır.Bekleyin beni yollar olayı :)

Murat abi Perşembe öğleden sonra Hakanacanla bizde gitmeyi düşünüyoruz görüşürüz olmadı orda selamlar...

Gelin gelin eski arkadaşlar da gelsin ya....
Murat abi bir sabah 9 gibi zıplarız ona göre :)
Boşken rahat rahat bakmak gerek

Murat abi Perşembe öğleden sonra Hakanacanla bizde gitmeyi düşünüyoruz görüşürüz olmadı orda selamlar...

Sizi Kawa'cılar gelin nostalji yapalım:p MT veya MC standlarında buluşur haberleşiriz:)Tel'im hep ayni
OĞUZ KAĞAN uzak olmasa gel diyeceğimde:wiinkk:

Gelin gelin eski arkadaşlar da gelsin ya....
Murat abi biz sabah 9 gibi zıplarız ona göre :)
Boşken rahat rahat bakmak gerek

Açılışta oradayız CRim:cat:en rahat zamanı oluyor ve alınacak katologlar fazlasıyla var:mrgreen:
Cumartesi de genel buluşmamızı yaparız

arkadaşlar, bende perşembe gelebilirim öyleyse.. Keza Cumartesi gününe TRT'nin kuruluş yıldönümü galası var, oraya katılmam gerekiyor. Onu tamamen unutmuştum! :pr: Hem davetiyeleride getiririm nami.
Ben ekstradan cuma öğleden sonra fuar kapanana kadarda orada olacağım MT standında muhtemelen..

Son düzenleme:
Arkadaşlar Perşembe 13:00 de açılıyor Fuar Davetiyede öle yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam selamlar...

Yaa 13:00 değildir o ya.Fuar genelde sabah 9 da açılıyor.13 olursa ben nasıl gelecem ya 17 de iş başı yapıyorum:(

Motosikleti
QJ SRT800s
arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu iran a arkadaşı yollamayı başardım ve artık özgürüm :D
gördüğüm kadarıyla siz perşembeden açılış yapmayı kararlaştırmışsınız. ben anca cumartesi öğleden sonra ve pazar günleri boş olduğum için bu iki günden birinde gidebilicem. büyük ihtimalle 2 kişi oluruz. o günlerde gelecek varsa haberleşelim görüşmüş oluruz

arkadaşlar slm.bende ctesi gitme taraftarıyım.herkes gibi bendede bilet sorunu var.persemde yada cuma giden arkadaslar sanırım icerden daha fazlasını temin edebilirler bizim için.iyi bir organizasyon yapalım tam liste yapıp hem herkes biletli olur hem kalabalık gezeriz motorcu görsünler:)dergilerden bilet veren var ise onlarada bakalım

Arkadaşlar sınırsız bilet krebidilitem var da vakit bulup alabilsem ,kaygınız olmasın başlangıç için 20 adet alıyorum .
Perşembe saat 10 itibari ile açılıyor
Perşembe ve Cumartesi oradayım hatta Cuma ailecek bile gidebiliriz:)
En kötü olasılıkla Perşembe kapıda buluşup biletleri hallederiz,
cumartesi geleceklere bilet stoklarız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar