MOTOPLUS Motosiklet Fuarı Hakkında Herşey - Motoplus Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı

sen mi dağıtcen len biletleri:p:mrgreen:

Noldu canım biletmi lazım :mrgreen:
r1 i olduğuna bakma, ruhunda var kuryelik :p

Millet para için soyunuyo (örnek bknz: batu) olum ben davetiye dağıtmışım çokmu :cherry:
muhahahahhaha :mrgreen:

Sana kitlediklerimden sonra bırak gülmeyi gözünü kıpraştırmaman lazım akına benzemem ben haberin olsun kişneyip durma :mrgreen::mrgreen:

Gaziantep İl Temsilcisi
Motosow 09 katılmayı düşünmuyor anladıgım kadarıyla motosiklet .net her zaman oldugu gibi yine bizleri unutmuşsunuz başka illerden gelen arkadaşlar için yapılacak bir organızasyon yok sanırım....:farao::farao::farao:

biz bu fuarı 1 sene boyunca beklıyoruz artık başimizin caresıne bakacagız anlaşilan..:pr::pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
acaba bu sefer gitmek nasip olacak mı?

Motosow 09 katılmayı düşünmuyor anladıgım kadarıyla motosiklet .net her zaman oldugu gibi yine bizleri unutmuşsunuz başka illerden gelen arkadaşlar için yapılacak bir organızasyon yok sanırım....:farao::farao::farao:

biz bu fuarı 1 sene boyunca beklıyoruz artık başimizin caresıne bakacagız anlaşilan..:pr::pr:

abi valla gecen sene gıbda ile baktım o baklava resimlerine :queen:

bu sene kaçarı yok :queen: 10 parmak yemek sureti ile baklavaları bekliyorum :queen:

ama dediğin gibi bi toplaşma bekliyoruz bende taa izmirden kalkıp gelicem yani :p kızım sana diyom gelinim sen anla skullll :p

Gaziantep İl Temsilcisi
abi valla gecen sene gıbda ile baktım o baklava resimlerine :queen:

bu sene kaçarı yok :queen: 10 parmak yemek sureti ile baklavaları bekliyorum :queen:

ama dediğin gibi bi toplaşma bekliyoruz bende taa izmirden kalkıp gelicem yani :p kızım sana diyom gelinim sen anla skullll :p

Yanı haksızsam haksızsın de erhan ama ben motosow 09 fuarına gidecem tüm planlar bunun üzerine yapıldı gaziantep mt de

Yanı haksızsam haksızsın de erhan ama ben motosow 09 fuarına gidecem tüm planlar bunun üzerine yapıldı gaziantep mt de

napalım onada geliriz o zaman abi :rendeer:, ama bu motoshow güzel olmucak gibi bu fuara katılan 1 ay sonra neden diğer fuara katılsın. :s şuan açıklaması bile yok katılımcılardan..

Son düzenleme:
Gaziantep İl Temsilcisi
napalım onada geliriz o zaman abi :rendeer:, ama bu motoshow güzel olmucak gibi bu fuara katılan 1 ay sonra neden diğer fuara katılsın. :s şuan açıklaması bile yok katılımcılardan..

bu fuarada bir cok motor firması katılmıyor bence 2. fuar daha güzel olacak ...

Malum kriz ortamında en çok firmaların yapacakları indirimleri merak ediyorum. Fuarın ilk günü orda bulunanlar fiyatlar ve indirimler hakkında biraz bilgi verirlerse iyi olur. Benim gibi fuardan alışveriş yapmayı düşünen çok kişi olduğunu düşünüyorum.İnşallah herkesin gönlüne göre olur fiyatlar. Mesela ben "KDV bizden" diyen firmaları daha bir çok sevicem :))

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
bu fuarada bir cok motor firması katılmıyor bence 2. fuar daha güzel olacak ...

Tam tersi olacak :bounce:

Organizasyon olmaz olur mu. Motoplus fuarının oldugu hafta cumartesi gunu birşeyler yapacagız. :wiinkk:

İstanbul organizatörü Alper_tim fuar zamanına guzel bir bulusma ayarlayacak :rendeer:

Son düzenleme:
Super Moderator
aydemir kardeşim merak etme fuar haftası c.tesi akşam fuar çıkışı bir organizasyon yapıcaz tabiki :cat: ama daha vakit var:wiinkk:
ayrıca bir konuda yanılıyorsun bence
bu fuar daha iyi geçicek ikinci fuar belkide olmayacak
çünkü bu fuara nerdeyse tüm ünlü markalar katılıyor diğer fuara ise bağlantıda olduğumuz hiçbir ünlü firma katılmıyor bilgin olsun:cat:

Gaziantep İl Temsilcisi
Tam tersi olacak :bounce:

Organizasyon olmaz olur mu. Motoplus fuarının oldugu hafta cumartesi gunu birşeyler yapacagız. :wiinkk:

İstanbul organizatörü Alper_tim fuar zamanına guzel bir bulusma ayarlayacak :rendeer:

Burdaki kawasaki,suzuki,yamaha,honda firmalari ares fuarcılıgın yaptıgı mart ayındaki fuar için tam katılım olacagını ve her sene oldugu gibi yıne buyuk fuarın bu fuar olacagını söyluyorlar sevgili erhan...

aydemir kardeşim merak etme fuar haftası c.tesi akşam fuar çıkışı bir organizasyon yapıcaz tabiki :cat: ama daha vakit var:wiinkk:
ayrıca bir konuda yanılıyorsun bence
bu fuar daha iyi geçicek ikinci fuar belkide olmayacak
çünkü bu fuara nerdeyse tüm ünlü markalar katılıyor diğer fuara ise bağlantıda olduğumuz hiçbir ünlü firma katılmıyor bilgin olsun:cat:

sevgili alper gecen seneki organızasyon güzel di sabah kahvaltısı ve fuara gidişimi unutamam ...

aydemir abi gelllll gelllll ne olursan ol gel :queen:

gelecem erhan gelecem....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar