[Kütahya - MT]

kolumdan tutup götürün :D zaten diğer taraflarım biliyo motosiklet kullanamasını:mrgreen:
O gün nöbetim var kalan taraflarımla nöbeti çıkarırım ben:p

Arkadaşlar motoru İstanbuldan aldım.2006 model Hyosung GV650 ve 7800 km de.Ocak ayına rağmen dün motorumu tehlikelide olsa Kütahyaya ulaştırdım.Gerçekten gücü ve torku çok yüksek.1.vitesi 85 km/h kadar uzuyor.Aldığımdan beri 5. vitesi daha göremedim.240 kilo ağırlığı ile oturaklılığı, süspansiyonu,önde çift arkada tek diskiyle frenlemesi ve 73 bg 90 derece V-twin kayış aktarma motoruyla parformansı büyüleyici,Yakıt olarakta 230km de 30TL 95 oktan yaktı işte fotoğrafları buyrun.

[/

[URL=http://imageshack.us]

Son düzenleme:
hadi hayırlı olsun bebişim, kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle... her zamanki gibi devamlı artçın bendeniz ilk fırsatta gelip artçılık görevimi layıkıyla yerine getiricem:D

değerli dostlarım çok teşekkür ederim.ömercim arkam san emanet arkadaşım :p

hayırlı olsun kardeşim allah kazabela vermesin tekerin düz bassın güzel makina

mtk

emrah hayırlı olsun tekrar
tekerin düz bassın
kazasız sürüşler..

İl spor müdürlüğünden motosiklet klübü kurma teklifi aldık arkadaşlar.Ne dersiniz nasıl olur???

o teklifi 3 sene oluyo alalıda katılım meselesi hatta federasyon da çagırdı ama bi çay toplantısı bile yapamayan bi ekip oldugumuz için ?????? sonuc olarak bu güne kadar olmadı inşallah bundan sonra olur.tabi bu güne kadar olmama sebepleri klup için belli giderler olması aylık aidat federasyon üyeliigi vakit gibi sebeplerinde katkısı büyüktü ama bunlar aşılırsa çok iyi olur. kortej düzenleme gibi organizasyonlar çok daha legal şekilde yapılabiliyo diger il federasyonlarındanda yardım alınabiliyo organizasyonlar için neyse katkıları büyük yani olaması güzel olur ama

mtk

kulüp kurma fikri gerçekten güzel olurdu,
eğer resmi bir kulüp olursa belediyeye dilekçe verilip kendimize pist yaptırabiliriz. :)
ama malesef kimse maddi külfetin altına girmek istemeyecektir sanıyorum. halbuki kuruluş yapıldıktan sonra kütahyadaki motorcu potansiyelini de düşünürsek son zaman maddi zorluğu da kalmaz :D ama tabi bu zaman alır..

ben varım ne zaman kuruyoruz :)

Şimdiye kadar kurulmadı da bundan sonra niye olmasın?!!!! Bence olması hem bizim açımızdan çok güzel, hemde Kütahyada kabuğundan çıkmayı bekleyen onlarca motosiklet kullanıcısı için...Herhangi işte olsun,eğitimin bir dalında olsun herşey birden güllük gülüstanlık olmuyo, zorlukları çekmek gerekiyo,kimi zaman maddi kimi zaman manevi ama buraya aylardır yıllardır yazılar yazıp bişiler paylaşan bizler elbette bunun olmasını çok isteriz... Ben ne olursa olsun elimden gelen herşeyi yaparım bu klüp için...

İl spor evraklarını halletsin biz motosiklet kullanalım:D

O pist işi biraz zor... Hele Kütahya'da inkansız. Körfez pistinde daha yollardaki
hataları düzeltemiyorlar ki Kütahya'ya pist yapılsın. Hadi toplanılan aidatlarla
yapalım mı dedik, kaç lira üyelik almayı düşünüyorsun, arazi ne kadar, asfaltın
m2 si ne kadar... diye devam eder gider sorular ki...
Daha rahatça caddelerde binemiyoruz polis çevirmelerinden, hoşgörü olmayan
bir yönetimden de bize pist yapmalarını beklemekte bence, bence diyorum
bunlar kendi fikirlerim biraz fantazi olur...

Emrah hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.İyi günlerde kullan.
Getirirken tehlikeli iş yapmışsın ama neyse gelmişsin ya sonunda...

mtk

haklısın metin abi bunu ben de düşünmüştüm ama eğer resmi bi kulüp belediyeye başvurursa belediye bunu ücretsiz yapmak zorundaymış.. aslı var mı yok mu bilmiyorum...

ayrıca sadece racing pisti olarak değil motocros pisti olarak da düşünülebilir :D asfalt yok mesela :p

ama tabi sadece hayallerde :))

Son düzenleme:
O zaman kolay benim bildiğim doğal olarak bir sürü motocros pisti var.
:mrgreen::mrgreen::cherry::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar