Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ellerine saglık
ay ama maydonoz filan koyma
maydonozsuz dimi :cherry:
aynen öle canım
ellerine saglık
ay ama maydonoz filan koyma
maydonozsuz dimi :cherry:
ben gelirken bi zeytin yağlı yaprak sarması yapıyım da getiriyim muhabbetle iyi gider :queen:
Tamam börekler ve kısırda bendenn ohhh beee
sen yemek yapmayı biliyormusun GKN bu ne diyor
gökhandaki göbek yetmedi tüm mt ahalisinidemi göbekli yapacan![]()
bildiğim belli olmuyomu farkındaysan benden sora gkn da göbek büyümesi başladısen yemek yapmayı biliyormusun GKN bu ne diyor

[/QUOTE]gökhandaki göbek yetmedi tüm mt ahalisinidemi göbekli yapacan![]()
o eskiden di :queen:
aynen öle canım![]()
onu bırakta bu hamam en sonunda unisex olucak, ben taklaya gelicem gene:queen:
nası yani arkadaşım hamamında bir adabı var olmazki hadi canım dışarı alalım sizi zor kullanmaya mecbur etmeyinkadınlar hamamına döndü canım burasıda :mrgreen:
ayın 31 inde var bi organizasyon alper topik açıcak![]()
Gökhan bizi hamama gönderr Gökhan bizi hamamam gönder :queen:
nası yani arkadaşım hamamında bir adabı var olmazki hadi canım dışarı alalım sizi zor kullanmaya mecbur etmeyinkadınlar hamamına döndü canım burasıda :mrgreen:
Arkadaşlar bu iş uzamadan en iyisi fuar öncesi bir toplanalım hem fuar davetiyesi felan dağıtan bir modaratör felan gelir belki ayağınıza kadar![]()
Yaa biraz kıskançlık sezer gibiyim ben kızlar.. Haykırışlar git gide yükselmeyemi başladı banamı öle geldi![]()
Yaa biraz kıskançlık sezer gibiyim ben kızlar.. Haykırışlar git gide yükselmeyemi başladı banamı öle geldi![]()
kanka gülden gelmesin anladın sen onu....benim için pek hayırlı olmaz
siz bu hamama gidin hepinizin ihtiyacı var nede olsa
listeyi güncelliyelim
ayfer
aygül
derya+35
selma
duygu
ben+10
başka?
deryacım yukarıda biri hamamda kozlarımızımı paylaşalım dedi yok yok ben yanlış duymuşumdur :queen: