o noktadan sonra çeviz katıcan devam:queen::queen::queen:
abi birkaç ton anca keser
o noktadan sonra çeviz katıcan devam:queen::queen::queen:
usta bir noktadan sonra aynı kabak talısı gibiler
ahaaa o bende var... şimdi pişti , şöle bol cevizli :cherry: gel beklerim :queen:
bilmem mi? kızlar bu topikte ne işiniz varyazdı durdu :queen:
abi taklaya gelmeyelim
ahaaa o bende var... şimdi pişti , şöle bol cevizli :cherry: gel beklerim :queen:
topiği güncel tutuyor bacılarım :cherry: yoksa candostumun topiği 1000 i göremicek.. onlarla şenleniyor ortalık
QUOTE]
sorma abi çingene çalgıcıları gibi
sulukuleye döndü ortalık
zile basıyorum aç kapıyı geldim ben :queen:
sulukuleye döndü ortalık
demek bi noktadan sonra ceviz katacan :cherry: yazdım bunu bi kenara :queen::queen: elbet bigün yengeyle tanışırım :wiinkk:
ha ha ha biz gelmeseydik canınız sıkılırdıbakıyorumda topic delikanlı mekanı olmuş.
neydi dün akşam yaa
kafamızı ütülerider katerinanın torunları
onlarlada olmuyor onlarsızda olmuyor usta kabul edelim:bounce::rendeer::queen:
yasin akşam sağolsun aparatta bayağı bir destek oldu hakkını yeme 3 saatte 3 mesaj dile kolay
usta bir noktadan sonra aynı kabak talısı gibiler
bilmem mi? kızlar bu topikte ne işiniz varyazdı durdu :queen:
off off offahaaa o bende var... şimdi pişti , şöle bol cevizli :cherry: gel beklerim :queen:
topiği güncel tutuyor bacılarım :cherry: yoksa candostumun topiği 1000 i göremicek.. onlarla şenleniyor ortalık
QUOTE]
sulukuleye döndü ortalık
:cherry: sen kandırdın zaten akşam benden bu kadar dedin topik sahıbı kızıyo dedın amacın benı gondermekmiş
off off off
abi geliyorum![]()
bende isterim abi tatlıdan azsonra otobüs durağındayım 1 tepsi getir:queen:gel valla bekliyorum, ben ciddiyim yaniii.... bi dolu tatlım var :cherry: hemen hastanenin ordan yokuşu çık seslen... poyraz diye :wiinkk:
bana müsade... iyi akşamlar hepinize... bugün 1000 yazana eticin benden, yok bugün siz yazamazsanız , yarın ben yazarım :ala:::cherry::bounce:
gel valla bekliyorum, ben ciddiyim yaniii.... bi dolu tatlım var :cherry: hemen hastanenin ordan yokuşu çık seslen... poyraz diye :wiinkk:
bana müsade... iyi akşamlar hepinize... bugün 1000 yazana eticin benden, yok bugün siz yazamazsanız , yarın ben yazarım :ala:::cherry::bounce:
bende isterim abi tatlıdan azsonra otobüs durağındayım 1 tepsi getir:queen:
poyraz abimin dediği gibi ceviz dökücen :wiinkk:
kızım türkiyenin bir yıllık cevizi gerekir sana
abimm bnmm bitanesin sen ya :rendeer:
saolasın yemiş kadar oldum
cokda yakınız önce sen çaya gel bana
sonra bıkarsın benden zaten![]()
bak hala kalbimi kırmaya devam ediyosun abi ya
100gram yeterde artar beee ::miiz::