bi bayana ne tarz motor tavsiye edersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
TGB X-MOTION 250
tvs apache derim başkada bişi olmaz yada dökülmemiş cbf 250

bu ne herkes kendi motorundan alsın diye ugraşıyo :D:D
bence temiz ikinci el bi ybr125 alabilirsin. sonra vitesli motora iyice alışınca satıp dahada büyütürsün ybr125 hem diger modellere nazaran saglam hemde fiyat ugyun ve benzin konusunda cok cimri az yakıyor.

ben bayanlarda en çok vespa seviyorum ama vitesli istiyorsan cbr125 bence

bu ne herkes kendi motorundan alsın diye ugraşıyo :D:D
bence temiz ikinci el bi ybr125 alabilirsin. sonra vitesli motora iyice alışınca satıp dahada büyütürsün ybr125 hem diger modellere nazaran saglam hemde fiyat ugyun ve benzin konusunda cok cimri az yakıyor.

teşekkür ederim:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mobilet :)

şaka bi yana ben bir bayan olsam cok şukur degilim az daha para koyar temiz bir bwm 650 f alirim :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
boyunu posunu bılmedıgımden nokta atışı bır marka ve model soyleyemem ama motor kullanan bayanlar goruncee cok sevınıyorum vaaay be helal dıyorum ama enduro kullanan bayan gorduuumde cok daha fazla sevınıp ooo yeee rockn roll dıyorumm:))))) endurooo enduroo endurooo:)))) valla motorun ustunde zeyna gıbı gozukuyosunuz hhihi

GSX-R 600 öneririm:silent:

GSXRCasual.jpg

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
benim arkadaşım honda cbf150 sini satıyor ve motor hic binilmedi gibi bişi adamın yer problemi olduğundan satıyor yazın çıkartıyor pırpır aliağanın etrafını geziniyordu, hani bi heves ederek motosiklet alıp binemeyenlerden ,motor tertemiz kilometreside 2000-3000ni gectigini sanmam ,fiyat olarak ne istiyor tam bilemiyorum eğer düşünursen pm at araştırır sorarım senin için

şahsi fikrim chopper, cruiser tarzı bir motor yani bi bayana yakışır gibime geliyo ,
fiyatına uygun olarak kanuni tiger, mondial 250mtc, bisan roadstar, Keeway Supershadow v.b. bi bak istersen. .. :cat:

m.s

bence kymco ck 125 şu an için en uygunu çok kaliteli ybr ya da cbf aratmaz ben ck 125 den çok memnunum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar