İstanbul MT den Sedat 57 ve kumsal41 in kısa Ziyareti

Arkadaşlar bugun İstanbul MT den Sedat ( Sedat 57 ) Ömer ( Kumsal 41 ) Düzce Mt den ben ( yanda yazıyo :p ) ve LokmanHekim ( Lokman ) i ziyarete geldıler..Aslında gezi degılde bı cesıt hasret gıderme ve tanısma bulusmasıydı :mrgreen: Cunku saat 10.30 Düzce ye vardılar ve en gec 14,00 da donus yoluna cıkmak planlarıydı bızde oturduk kahvaltı yaptık bırazda carsıda dolastıktan sonra arkadasları yolcu ettık..Ancak bahar veya yaza Cadır Kurmalı Yayla gezısı yapmak uzere sozlestık :mrgreen: Insallah daha kalabalık bı katılımla olur..

Bu arada aslında gelecek olan 3 kısıydı ancak annesının rahatsızlandıgını ogrenen Tek Teker Ramço (Ramazan) arkadasımız gerı donmek zorunda kaldı burdan gecmıs olsun dıyoruz umarım cıddı bısı degıldır :rendeer:

Bırazda olsa resım cektırdık ama cok bısı degıl :bounce:

Carsıya ındık ve motorlarmızı motosıklet park yerıne koyduk :wiinkk:

img0569uu7.jpg

Kahvaltıdan sonra ( nıye o guzel kahvaltı sofrasını cekmedık kı :silent: ) Carsıya ındık ve sıcak bır cay ıcmek ıcın kendımızı attık bır kafeye

Sedat sıcagı gorunce rahatladı yuzune renk geldı :)

img0561lh7.jpg

Ömer ise cektırmek ıstemedı meshur olmakdan korkuyormuş :p

img0559va7.jpg

Hepimizden bir goruntu :p

img0568li7.jpg

Ömer ve Sedat

img0564vr6.jpg

Ve saat 2 bucuk gıbı yolcu edıyoruz.. Pek bısı yapamadık cunku arkadaslar karanlıga kalmak ıstemedıler haklı olarak gunler kısa ama olsun guzel bır gun gecırdık..Gelmelerı yeter...

img0570yx3.jpg

img0572hg4.jpg

Arkadaslar bugunde 450 km yapmanın vermıs oldugu huzurla evlerındeler :queen:

Buda gidişleri :salut:

[GV]5854511412418341316&hl=en[/GV]

Son düzenleme:
ama olmaz böle iki resimle filan bunu saymayız bidahakine daha çok fotoğraf isteriz :p

ramazan sanada geçmiş olsun umarım ciddi bişi yoktur...

Ayagınıza saglık. Guzel gezi olmustur emınım...

Sedat abi serseri motorcu seni :queen:

Gezi güzel olmuş paylaşım için teşekkürler.:cat: Fotoğraf sayısı biraz daha olabilirdi..:)

afferim size yavv valla ne güzel hem geziyonuz hem ziyaret helal yakısır böyle üyeler bu foruma

motorcu dostlugu işte,

oradakı gençler nasılda izliyorlar motorları:D
işte dostluk bu olsa gerek misalii,,,,

nerdennn nereye mısalıı,,,

Paylaşımlarınız İçin TeşekkürleRR...

amanın YBR'lere bak :queen::queen: oraya bi kırmızı YBR daha koyamadık gitti bi türlü. :) ama yeni sezonda inşllah arkadaşlar. :) iyi gezlemeler sedat ömer lokman ve nitroo :)

ne gazlamişim öyle yaw ama artık gazlayacak bir motorum yok bu gün motoru pert etmiş bulunmakrayim yine araba carpti ayagim incildi....saglik durumum iyi artık yarin size kaza resimlerini gösteririm .... çok şükür sag saglim kurtuldum arkadaslar bu nolan kaskima bi can daha borclandim bu 2 oldu... bu sefer kafami agaca carparak oldugum yere yılgıldım ve kalktim....sonrea işte klasik olan şeyler polis tutanak fotokopi vs vs...

En güzelini yapmışsınız. Bahar aylarında gezmek çok daha keyifli olacaktır. Yolunuz açık olsun.

düzce benim memleketim yaa baya olmuştu gitmeyeli fotolar güzel birasda olsa özlemimi giderrdim:)

Bu gezi sayesinde ybr topikindeki sık sık görmüş olduğum arkadaşları görmüş oldum.İnşallah sık sık gezi yaparsınız da o güzel ybrleri görürüz.Kazasız sorunsuz nice geziler.Video çok güzeldi.Yardırıyolar...:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar