Arkadaşım kusura bakma ama trde tek falan demişsin ama forumda yeni olmama rağmen demin gri bir ramzeye baktım o bile seninkine on çeker en azından angel eye var üzerinde yani
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-fotograflari/55170-scootermod-ramzey-125cc.html
Arkadaşım emek var ama iddası çok büyük Yanlış anlaşılmak istemem emeğe sonuna kadar saygı duyarım
Eğer yanlış hatırlamıyorsam Avcılarda gördüm bu motoru beyaz jantlarından tanıdım. Uğraş verilmiş emek harcanmış. Saygılar..
Tr'de tek değil kadıköyde aylardır araba egsozlu airbrush değil de farklı bir boya ile boyanmış custom scooter var![]()
bu ne, en son model ot biçme makinası mı?
üzgünüm bahçem yok
güzel çalışma olmuş. bunun tek olması zaten doğal, custom " kişiye özel" demek değil mi? yanlış mı biliyorum yoksam "bakınca kustum"um türkçe si mi?
abi bildiğin cup modifiye sitesi var mı?
bikepics de fillandia lı genclerin harika motorları var fakat google yi alt üst ettim. sözlükteki bi sürü kelime ile aradım. yok
var ve paylaşırsan sevinirim.
güzel olmuş bence, lastikler kuvvetli göstermiş motoru, elinize sağlık![]()
Vaziyet öle duruyor.Bide benim motordan bahsedilmiş burada böle bir karşılaştırmaya hiç gerek yok bence arkadaşım baya emek vermiş ellerine sağlık kendi beğeniyorsa problem yoktur.
Bide bişi sorcam ya o kafalık açıkta yağmurda falan su alırsa onun içinde baya kısadevre yaptıracak parça var açıkta aman dostum dikket et işallah bi yalıtım yapmışsındır
gidon kafaligi niye yok
galiba baya bi yan yatmişin kirik falan var
hersey çok guzel harıka bır emek vermıssın ama boya ve koltuk işinide halletseydın bıraz daha ıyı olabılırdı dıye dusunuyorum ama yınede 10 numara olmus emegıne saglık yanlız turkıyede tek oldugundan o kadar emın olma benımkı bıtene kadar bekle fuara yetıstırebılırsem sergıleyebılırım:cat::queen::bounce:
Arkadaşım kusura bakma ama trde tek falan demişsin ama forumda yeni olmama rağmen demin gri bir ramzeye baktım o bile seninkine on çeker en azından angel eye var üzerinde yani
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-fotograflari/55170-scootermod-ramzey-125cc.html