TR'de TEk.. CuStoM.. ScOOter `istanbul`

bu model motora yakışan tek şey alçaltma güzel olmuş egzozda yakıyo hani

Bir aralar bir reklam vardı , Ferrari F1 arabası tümsekte takılı kalıyordu. O geldi aklıma :p

CBA

:):) helal valla birazda ön granajların boyasıyla oynasaymış ii olcakmış sanki

haklısınız eksikleri mevcuttur.
sadece bi görüntülük için yaptık.
sizlerle paylaşmak istedim.
yorumlarınıza teşekkürler

Grenajı ve amortisöleri kesip , aynaları çıkartıp , araba egzostu gibi bir egzost takarak yaptığınız çalışma .( başka bir şey yaptıysanız'da resimden anlayamadım ) tr de tek custom scooter diyebilecek kadar fazlaca iddialı bir çalışma değil.. ( bu model için tek demeye getiriyorsanız o başka tabii )egzosttan müthiş bir gürültü çıktığı kesin ama görünüşü kötü. sitemizde bile çok daha iyi modifiye edilmiş scooter lar mevcut.

Arkadaşlar. sitede eski tarihli jantları krom kaplanmış gri renk bir honda today başlığı vardı onu bir türlü bulamadım. bulup buraya link atarsanız , bu başlığı açan arkadaşımızda göze hitap eden modifiye diyerek neyi kast ettiğim hakkında biraz fikir edinmiş olur.

Ayrıca fransızca biliyorsanız güzel bir scooter modifiye sitesi linki açadadır. eğer fransızca bilmiyorsanız resimlerde size yapılan işlemler hakkında fikir verebilir.

http://www.scooter-system.fr/

Son düzenleme:
hocam bu motoru türkiyede tek kılan özellik nedir:silent:ayrıca ayna yok,yere çok yakın vs. pek kullanışlı gelmedi bana...

lastikler ve eksoz güzel olmuş grenajı siyaha boyayıp sele ye el atmak lazım sonrada salona koyup seyredilebilir :)

görünüş olarak çok güzel olmuş.

ayrıca o egzoz dan çıkan sesi duyma şansımız var mı?
bi video ceksen ve paylaşsan.
azıcıkdaha resim varsa paylaşsan güzel olur :)

Grenajı ve amortisöleri kesip , aynaları çıkartıp , araba egzostu gibi bir egzost takarak yaptığınız çalışma .( başka bir şey yaptıysanız'da resimden anlayamadım ) tr de tek custom scooter diyebilecek kadar fazlaca iddialı bir çalışma değil.. ( bu model için tek demeye getiriyorsanız o başka tabii )egzosttan müthiş bir gürültü çıktığı kesin ama görünüşü kötü. sitemizde bile çok daha iyi modifiye edilmiş scooter lar mevcut.

Arkadaşlar. sitede eski tarihli jantları krom kaplanmış gri renk bir honda today başlığı vardı onu bir türlü bulamadım. bulup buraya link atarsanız , bu başlığı açan arkadaşımızda göze hitap eden modifiye diyerek neyi kast ettiğim hakkında biraz fikir edinmiş olur.

Ayrıca fransızca biliyorsanız güzel bir scooter modifiye sitesi linki açadadır. eğer fransızca bilmiyorsanız resimlerde size yapılan işlemler hakkında fikir verebilir.

http://www.scooter-system.fr/

abi bildiğin cup modifiye sitesi var mı?
bikepics de fillandia lı genclerin harika motorları var fakat google yi alt üst ettim. sözlükteki bi sürü kelime ile aradım. yok :(

var ve paylaşırsan sevinirim.

Son düzenleme:
Bir aralar bir reklam vardı , Ferrari F1 arabası tümsekte takılı kalıyordu. O geldi aklıma :p

hatta Fatih Sultan Mehmet köprüsüydü ben de yanlış hatırlamıyorsam :)

hocam bu motoru türkiyede tek kılan özellik nedir:silent:ayrıca ayna yok,yere çok yakın vs. pek kullanışlı gelmedi bana...

zevk meselesi dostum emek verilmiş yapılmış hoş karşılamak lazım.

hersey çok guzel harıka bır emek vermıssın ama boya ve koltuk işinide halletseydın bıraz daha ıyı olabılırdı dıye dusunuyorum ama yınede 10 numara olmus emegıne saglık yanlız turkıyede tek oldugundan o kadar emın olma benımkı bıtene kadar bekle fuara yetıstırebılırsem sergıleyebılırım:cat::queen::bounce:

Moderatör
Fatih sultan mehmet köprüsünde ceza yazmışlardı gişeden kaçak geçtiği için birde. Neyse, motor değişik olmuş, Türkiye'de tek olduğu kesin, zira yoktur bir benzeri, ama Türkiye'deki tek custom scooter değildir tabikide..

Eğer yanlış hatırlamıyorsam Avcılarda gördüm bu motoru beyaz jantlarından tanıdım. Uğraş verilmiş emek harcanmış. Saygılar..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gidon kafaligi niye yok

galiba baya bi yan yatmişin kirik falan var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar