nort yani kerem arkadaşımız kaza yaptı durumu iyi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kerem çok geçmiş olsun :pale: Çok üzüldüm Allahtan bu kadarıyla atlatmışsın, Allah beterinden korusun :rendeer: Zibidi seniii :mrgreen: Bişeye ihtiyacın olursa ara ..

sitemizin haşarı çocuğun geçmiş olsun diyoruz tekrar

Son düzenleme:
heh şimdi gazlarsın bu kolla:queen: apaçi seniiiii:mrgreen:

Neyse hadi büyük geçmiş olsun tekrardan:rendeer:

hey alahım yaaa. kardeşim çok geçmiş olsun .. ucuz atlatmışsın.. yanlız rica ediyorum senden.. bu kaşılıklı tanışma yada kız tavlama bi etkileşim ..motorla çarpmayla olmaz .:D :D :D nebiliim bi cafede topluluk içinde daha sıkı kaynaşırsın . ama motorla baktıgın yere gidiyosun keremcim :D sana kaç kere ogreticem .. birazdaha dikat dikat :D

öptüm kankacım .. geçmiş olsun .. çatlamış dudagına melhem süreyim iyi bak kendine sen bana lazımsın daha

hey alahım yaaa. kardeşim çok geçmiş olsun .. ucuz atlatmışsın.. yanlız rica ediyorum senden.. bu kaşılıklı tanışma yada kız tavlama bi etkileşim ..motorla çarpmayla olmaz .:D :D :D nebiliim bi cafede topluluk içinde daha sıkı kaynaşırsın . ama motorla baktıgın yere gidiyosun keremcim :D sana kaç kere ogreticem .. birazdaha dikat dikat :D

öptüm kankacım .. geçmiş olsun .. çatlamış dudagına melhem süreyim iyi bak kendine sen bana lazımsın daha

sen akşam evde görücektin kardeşimi o haşarı çocuk gitmiş süt dökmüş kedi mübarek biz öptük ve mej verdik jess merak etme de bundan sonra artçı olur hemde verimli bi artçı :queen::queen::queen::queen:

sen akşam evde görücektin kardeşimi o haşarı çocuk gitmiş süt dökmüş kedi mübarek biz öptük ve mej verdik jess merak etme de bundan sonra artçı olur hemde verimli bi artçı :queen::queen::queen::queen:

verimli artçıdan kastın nedir dostum . açabilirmiyiz biraz meyve veren agaç taşlanır sözünden yola çıkarsak .. verimli artçı sürücünün her ihtiyacını karşılayan cinsten bişeymidir ::queen::queen::queen: ,

bilelimde o yüzden verimli konuşalım :D

bu arada keremin alım satımı kaç bugün (((((((((((((((((((:) altın düştüde baya :D

Son düzenleme:
canım benim en başta şunu diyim ark bundan sonra artçı olursa ki olucaktır
geçmişte kendisinin söylemiş olduğu bir laf vardı bunu bizim tayfa çok iyi bilir :)artçı kuralı vardı arkadaşın :p şindi o arçı kuralını aynen kendisine uyguluyacaz inş :) ben her zaman artçı alırım dilaverde sırada sanada tavsiye ederim :) ve büğün kerem borsasında baya bi düşüş var biraz daga bekliyelim
üste para bile alabiliriz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar