"Önce sattım sonra ilan ediyorum:)"

Ama senın bu yaptıgın bence yanlıs bısı sonucta alan adam bu ılanı gorse senın ıcın neler der :) Benım sahsı fıkrım sattıgınız satarken tabırı cazıse "ıyı makına" "super" vs vs dedıgınız makınayı sattıkdan sonra arkasından ben kurtuldum alan arkadasa kıtledımmm ohh rahatım sımdı dıyorumkı bu motoorlar 5 para etmez..Bana gore uygun bır davranıs degıl..

Ama senın bu yaptıgın bence yanlıs bısı sonucta alan adam bu ılanı gorse senın ıcın neler der :) Benım sahsı fıkrım sattıgınız satarken tabırı cazıse "ıyı makına" "super" vs vs dedıgınız makınayı sattıkdan sonra arkasından ben kurtuldum alan arkadasa kıtledımmm ohh rahatım sımdı dıyorumkı bu motoorlar 5 para etmez..Bana gore uygun bır davranıs degıl..
Hemen bi yanlış anlaşılmayı düzeltelim ilan bana ait değil ben de dolaşırken rastladım. Başlığı da onun için tırnak içine yazdım.

ne saçma bi iş yaaaa sat parayı al sonra eksilerini say nasıl iş anlamdım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
terbiyesizlikten başka bişey değil.daha başka şeyler de söylerim ama yeri değil.

Ben bu adama msj atmIştIm.. askere gidiom die önce 4.5bin ytl e koymuştu sonra 5.5bin ytl yaptı.. İzmirdeki arkadaşImIn yanIna gidip almayI bile düşünmüştüm =)

satan adam kesin çakma motorcu motor seven bi adam başkasına bunu demez ve yapmaz bence :)

bu makinaların dandik ötesi olduğunu bilmeyan yok ama olay ilginç kafasıda iyiymiş galiba:queen:

bu makinaların dandik ötesi olduğunu bilmeyan yok ama olay ilginç kafasıda iyiymiş galiba:queen:

Motor dandiktir ya da değildir onu kullananlar bilir ama bence nasıl firmalar sattığı motorların arkasında durmaları gerekiyorsa ikinci el satan sahipleri de durmalı bence. Sonuçta at sahibine göre kişner bunu da unutmamak lazım.

Motor dandiktir ya da değildir onu kullananlar bilir ama bence nasıl firmalar sattığı motorların arkasında durmaları gerekiyorsa ikinci el satan sahipleri de durmalı bence. Sonuçta at sahibine göre kişner bunu da unutmamak lazım.

evet hyonun üzerinde yolda kalınca krank kırınca baya kişnetir adamı......
bizzat başıma gelmiş bi olay......
o yüzden hiç uçmayıp şu anda benim için şehir içi yeterli, olan bi araca biniyorum adı innova 10 tane hyo yapar.....

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
yanlış yapmış ama doğru yazmış:cyclopsan

evet hyonun üzerinde yolda kalınca krank kırınca baya kişnetir adamı......
bizzat başıma gelmiş bi olay......
o yüzden hiç uçmayıp şu anda benim için şehir içi yeterli, olan bi araca biniyorum adı innova 10 tane hyo yapar.....

Ben herhangi X marka motorun teknik artı ve eksilerinden çok "Ben birine kakaladım siz de almayın" zihniyetine dikkat çekmek istiyorum :cat:

Ne kadar ekmek o kadar köfte.Camiadaki herkeste Hyo'nun ekmek-köfte denklemini az çok biliyordur.Alan arkadaşta biraz pahalı yönden öğrenecek ama hayatı boyuncada kolay kazık yemeyecektir.Geçmiş olsun.Hyo kötüdür demiyorum ama iyidirde demiyorum:cherry:.Krank kırmasıda o motordan yapamayacağı şeyleri beklemek sebebiyle ortaya çıkan bir sorundur.Mesela Ninja'da bunu yapamazsınız ama ilk alımda kullanırkenki amortismanı çok daha fazla tutacağından insanlar bu makinaları almak zorunda kalıyorlar.Hoş astarı yüzünüde geçiyor oda ayrı bi mesele.Nedri bu ya?Konunun sonu gelmiyor yahu.Bitirdim ben!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar