[Adana MT]KAMOK'un Adana gazlaması.

gerçekten 10 numara bir gezi olmuş fotolarada denilecek hiç birşey yok çok güzel olmuş herşey...paylaşım için teşekkürler :)

yusuf kardeşim emeğine sağlık harika bir gezi ve paylaşım olmuş harikasınız allah kazadan beladan korusun

Helal olsun.Yürekten kutlarım.:cat:Herşeyiyle gerçekten çok güzel olmuş.:rendeer:Krosa özenmiyor da değilim hani.:cherry:

slm

eline sağlık yusuf,sanırım sende kamera kayıtlarıda vardı onlarıda bekleriz özellikle kadir ustanın görüntüleri

bir adanalı olarak bu gezilerinizi hep kıskanarak takip ediyorum bigün sizn yüzünüzden toplanıp dönecem memlekete :)

ya yusufum ben sana demedimi yükleyince haber ver bendeki resimleride ekleyim diye nolacak şimdi 2ci sayfa olmuş artık eklenmez eline sağlık.

Osmaniye İl Temsilcisi
ya yusufum ben sana demedimi yükleyince haber ver bendeki resimleride ekleyim diye nolacak şimdi 2ci sayfa olmuş artık eklenmez eline sağlık.

Kadir abi bu günlerde çok yoğunum inan, fotoğrafları ancak gece saat 1 e yakın yükleyebildim, o vakittede aramak uygun olmazdı herhalde abi.

Adana İl Temsilcisi
yine güzel bir gezi olmuş,tekeriniz düz bassın.herkese selamlar.:rendeer:

:rendeer: selam arkadaşlar
buda çok güzel bir gezi olmuş, motorlarınıza canlarınıza sağlık

33.jpg

Ben hep sana demiyormuydum, Allah cezanı verecek birgün. Aha işte vermiş. :p
Biraz daha dikkatli ol Ferhatım. :)
vay suya düşen ferhatmış demek :) geçmiş olsun ferhat, umarım hastalanmamışsındır :rendeer:
yine güzel bir gezi olmuş,tekeriniz düz bassın.herkese selamlar.:rendeer:

bora abicim senide leydi devülünle böyle parkurlarda görmek isteriz :cherry:

heyttt gene güzel bir gezi gene güzel arkadaslar vegene ben buradan kafayı yemek üzereyim:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar