- Konu Yazar
arkadaşlar biraz araştırdım ve görüyorumki bir çok arkadaş kredi çekip moto almak istiyo veya çekmiş ve almış, yada başka bişey için çekmiş. kiminin telefonuna kiminin mail ine gelen banka kredi reklamları etkili olmuş. kredi alacagınız zaman dikkat etmeniz gereken bazı püf noktalar vardır. bunlardan en önemlisi hepinizin bildigi gibi faiz oranıdır, bununla birlikte dosya işletim masrafı adı altında alınan ücrettir bu ücret bütün bankalarda degişir mutlaka ögrenilmesi gerekir dosya masrafının nekadar oldugu. birbaşka masrafta hayat sigortasıdır bu sigortayı kredi çektiginiz bankadan yaptırmak zorunda degilsiniz aslıda ama bunu asla söylemezler,işinizegelen en uygun sigorta şirketinde yaptıra bilirsiniz. birbaşka masrafta hesap işletim ücretidir yani size bir hesap açılır ve kredi taksitlerinizi bu hesaba yatırırsınız bazı bankalarda bundan ekstra bi ücret alır aylık yada yıllık olarak ama bazen bunu farketmiye bilirsiniz ve bu olay yasal degildir fakat gözyumulur neyazıkki. kısaca dikkat etmemiz gerekenler faiz oranı, dosya masrafı ,sigorta masrafı ve hesap işleti ücreti alıyolarmı almıyolarmı.
birçok arkadaşımız faiz düşük diye atıyorum b bankasından kredi çekiyo fakat işletim ücretiydi sigortaydı dosya masrafıydı astarı yüzünü geçiyo aman dikkat edin kimse zordurumda kalmasın. saygılar.
birçok arkadaşımız faiz düşük diye atıyorum b bankasından kredi çekiyo fakat işletim ücretiydi sigortaydı dosya masrafıydı astarı yüzünü geçiyo aman dikkat edin kimse zordurumda kalmasın. saygılar.