yeni motosikletim kymco

m.s

kazssız belasız iyi günlerde olsun inşallah

teşekkürler ...

güzel günlerde kullanman dileklerimle hayırlı olsun :) ilk alacağın aksesuar ön tampon :) kalın borusu olan bir koruma demiri kendini biraz daha güvende hisetmeni sağlayacaktır :) kask dizlik vs. sölemiyoruz zaten vardır dimi ? :)

teşekkür ederim...koruma demirini havalar ısınsın alacam ...şu an bindiğim yok..kask,korumalık herşey mevcut..:)

hayırlı olsun ekonomik motor almışsın iyi günlerde kullan, yanlız nazar boncugu takmamışsın,hemen takmanı tavsiye ederim......

teşekkürler..nazar boncuğu iyi fikir ilk işim onu takmak olacak :cat:

Hayırlı,uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler...

teşekkür ederim...

hayırlı olsun..bu zamlardan sonra ben de cbf yerine ck 125 bakınıyorum kendimi gördüm birden =) allah kaza bela wermesin.

valla sende benim gibi yap..özellikle şu son zamlardan sonra başka alternatif yok ...

Son düzenleme:

m.s

hayırlı olsun arkadaşım kaza belasız bendede aynı motordan var ben cok memnunum sende memnun kalırsın inşlh
yanlız fotğrafdaki römorku o motorla cekmeye kalkma ama :) cok bilmişlik yapmam istemem ama ilk 500 kmde 5.000 deviri gecmemeni ve 500 de yağını mutlaka değişmeni 500-1000 km arası 6,000-6,500 deviri gecmemeni tavsiye ederim 1,000 km bakımından sonsa rahatca kullanmanı tavsiye ederim nacizane

seni bu foruma da bekleriz arkadaşım
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/39259-kymco-ck-125-hakkinda-hersey.html
tekrar hayırlı olsun

teşekkür ederim ... rodaj meselesini dört dörtlük uyguluyorum ..:cat:

dostum kazasız belasız günlerde kullanmanı dilerim...

teşekkürler ...

hayırlı olsun güle güle gez kazasız belasız inş....

teşekkür ederim ...

Son düzenleme:
hayırlı olsun mehmet abi. kazasız belasız kullan...
yazın artık senin eski motorla ben gezilere katılırım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun abi :rendeer: kazasız belasız bin..yavv sen xt 660 almayacakmıydın ne iş :)

m.s

en kısa zamanda o da olur inşallah anahtarı ilk sana verecem tadını çıkarırsın...

güle güle bin, keyfini çıkar...resimdeki romorkun motora ait olmadığını söylersen 10 puan vericem :)

m.s

20 puan ver o zaman :) kymco'nun tekneyi çekebileceğini sanmam :mrgreen: teşekkür ederim herkese..
teşekkür ederim tuncay.. yazın hep beraber geziler yapacaz inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar