Cbr125 mi Yzf125 mi

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ben daha yeni motor ehliyeti aldım ve kendime racing almak istiyorum ama öle birden 600 motorun kucağına atlayamam o yüzden 2-3 yıl süreceğim beni racinge alıştırabilecek bana büyük racinge biniyor hissi verecek bir motor istiyorum bu 2 motor arasındayım cbra çok küçük diyorlar yzfye daha çok dönüğüm ama danışmak istedim yzfnin boyutuda iyi galiba çünkü ben biras kalıplıyım cbr altımda bisiklet tarzı olur evet siz ne diyorsunuz gerekli miktarda param var

CBA

valla kalıplıysan altında kötü duru bence cbr ama yzf nasıl durur tam bilemiyorum bende cbr 125 almaya niyetliydim ama altımda pek hoş durmadı :):) o yüzden almadım

GKN

gerekli miktarda paran madem ki var tabiki yzf almalısın, hem dediğin gigi daha kalıplı daha performanslı ve en önemlisi dah yeni bi model :cat:

gerekli para derken nasıl 10 bin liran varsa gidip kawasaki gt250r lada baslayabilirsin..

ama tabiki gerekli paran zaten yzf nin sıfırına yani 9,600 liraya geliyor..

son yamaha zamı ile beraber..

bu fiyata göre kawa gt250r almak daha mantıklı..

arkadasım cbr 125 kullnıcısı olarak ben cbr derım nedenmı ıkısıde 125 lık ben olsam kavasakı nınja 250 alırdım oo parayı hak edıcek en ıyı motor ve harıka bır motor aklını karıstırmak olmasın ama paran varsa 250 al

Madem kalıplısın ve büyük motor hissi verecek bir motor arıyorsun, o zaman direkt 250likle başlayabilirsin bence. Hyosung GT250R boyutları itibariyle bir 600lüğün kalıbına sahip, fiyat olarak da makul. 2-3 sene sıkılmadan binme ihtimalin de 125liğe göre daha yüksek.
Benim tercihim bu yönde olurdu, ama yok sen illa 125lik olsun dersen de, o kadar parayı gözden çıkardıysan (ki bence yazık) Yamaha derim.
Hayırlısı olsun.

aslında sizde haklısınız 250likde olabilir peki o zaman kawasaki 250 mi ,Hyosung GT250R mi :S ya yeni başladım sizi sorumlarımla sıkıyosam kusura bakmayın öle çok bir bilgim yok yavaş yavaş :)

birde şey ben motorun altımda sinek gibi durmasını istemiyorum ben 90kilo 180 adamım düşünün yani iriyarı ona göre bir şeyler sölerseniz sevinirim saygılar..........

Son düzenleme:
bence yzf ye vereceğin paraya tertemiz 250r kawa bulursun uzun yıllarda binersin 125 makineyi aldığında 3 ay sonra sıkılırsın.tabi tercih senin

kawa 250 alcak paran varsa kawa al derim... 2 3 seneden bahsediyorsun çünkü..

hyo kadar paran varsa hyoda olabilir.. ama adı var dersin 3 sene kawaya binersin. millete hyo ne demek anlatmaktan sıkılırsın =)

kawa 250 alcak paran varsa kawa al derim... 2 3 seneden bahsediyorsun çünkü..

hyo kadar paran varsa hyoda olabilir.. ama adı var dersin 3 sene kawaya binersin. millete hyo ne demek anlatmaktan sıkılırsın =)

açıkcası öle çok marka meraklısı değilim amaçlarıma uysun bana yeter

Cbr olamayacagına göre,sana en uygun
Yamaha Yzf r125 (Herkes memnun, görüntü cok güzel,performans 125 liklere göre iyi)***
Derbi Gpr 125 (Herkes Mennun ,2 zamanlı , 125 lik seri bir motor , performans cok iyi)****
Aprilla Rs 125 (Herkes Mennun, 2 zamanlı ,eni yi 125 lik , performans cok iyi)*****
Kawasaki Ninja 250 (Pek alan yok ama performans iyi)***
Hyosung Gtr 250 (Piyasada çok performans fena sayılmaz)***

Alacagın makina ile sana hayırlı km ler ve kazasız belasız sürüşler.:cat:

Son düzenleme:
iki motor arasında çok fark var her konuda mesela yzf 125 sınıfının en iyisi
su soğutmalı 4 sübaplı elektronik yakıt enjeksiyonlu 16 hp yani cbr 125 ten çok üstün bir motor ama fiyat açısında kabus gibi bir motor çünkü şu anda yamaha sitesinde fiyatı tam 9.500 tl yani bu paraya o motor değmez yazık günah verilen paraya o yüzden cbr 125 diyorum fiyat açısından uygun geçen bir sitede bakmıştım sıfır cbr 125 4.600 tl idi ama bence sıfır alma git 3.200 kağıda 2. el al ama yok bana küçük olur diyorsan paranda varsa o zaman sana tek seçenek kalıyor ya gideceksin kawasaki 250R derim 250cc 2 silindir 8sübap 33 hp su soğutma 6 vites enjeksiyonlu yani yzf 125'e göre fiyatı çok uygun
5.500 Euro yani arada 1.500 tl bir fark var onun dışında Hyosun gt250R'yide düşüne bilirsin ama kawanın yerini tutmaz

açıkcası öle çok marka meraklısı değilim amaçlarıma uysun bana yeter

amaçlarına tabi uymalı,

fakat japon ve kore tartışmasıda yapılmalı ölçülüp biçilmeli.

kawa oturuş pozisyonu itibari ile tam bir ss havası vermez sana.

hyoda tam bir ss pozisyonu alırsın eğilirsin. arka tekeri biraz daha büyüktür kawaya göre.

29 beygirdir. st kanuni olanları enjeksiyonludur.

2009 modellerinde gösterge modifiyesi vardır.

azda yakar. çevrendeki servis ağıda önemlidir.

ağır dır hyo kawadan 170 kiloluk makina.

iriyimden kastın göbekliysen baya bi göbekliysen ss rahatsız eder daha dogrusu hyo rahatsız eder bi depo var maşallah bende iri biri olarak göbegi deponun ustune koyardım satmadan önce :D

11092008011.jpg

n661875479_848325_193.jpg

bence yenı baslayacagın ıcın kalıbı daha ufak olan kavasakı nınja 250 secmelısın ama hangısını alırsan al mutlu olursun ama japon olsun tastan olsun derım ninjaa

:D ya göbek öle çok yok var ama yok yani bence beni rahatız edebilecek kadar çok değil yani bu arada fotolar on numara hyo yu sevmeye başladım :D kawasaki 250liklerin direksiyon biras yukarıda super touring ( yanlış yazabilirim yada farklı bir model olabilir ) gibi duruo ama hyoda yatma olayı var mantıklı aslında hyo hem daha ucuz artan parayla ekipman alırım qüsel fikir saolun ama daha fikriniz varsa buyrun konuşalım

ama kawada 33 hp'dir ve 154 kğ'dir ve daha seridir hyo'dan ama şu da bir gerçek hyo daha yakışıklı bir motor kawadan daha bir SS havası vardır hyo'nun

iriyimden kastın göbekliysen baya bi göbekliysen ss rahatsız eder daha dogrusu hyo rahatsız eder bi depo var maşallah bende iri biri olarak göbegi deponun ustune koyardım satmadan önce :D

Abi çok iyi anlattın:queen: Dedigin gibi burda en mantıklı hyosung...
Yazın benimde alma ihtimalim yüksek deneme şansım olacak.
İş yerine git gel yapabilecegim en uygun SS.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar