[Malatya - MT]

bütün islam aleminin kurban bayramını kutlar esenlikler dilerim:rendeer: Diyarbakır MT

Adana İl Temsilcisi
Malatya MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

merhaba arkadaşlar

kısmetse ağustos başı gibi yaz tatilimizi eşimle birlikte linkteki rotayı yapmayı planlıyoruz
bir gece de Malatya da konaklayacağız

mümkün mertebe çadırda olmadı pansiyonda yada otel de konaklamak istiyoruz
konaklayabileceğimiz yerler konusunda önerebileceğiniz ucuz temiz ve güvenli yerleri bekliyoruz

ayrıca gitmişken görmeden gelme diyeceğiniz yerler nereleridir

yardımlarınızı ve yönlendirmelerinizi yukarıdaki linkteki konuya bekliyoruz
geldiğimizde görüşmek üzere :)

istanbuldan selam hemşolar malatyanın civa gibi havasında motor kullanmak ne zevklidir kim bilir.

slm arkadaşlar bende malatyalıyım malatyanın arapgir ilçesinden ama muğlada okumaktayım bütün maltyalılara slmlar

c.tesi gecesinden yola düştüm ve soluğu malatyada aldım. çok güzel şehriniz çok sevdim. malatyayı altını üstüne getirdim ama sadece birtane motosiklet malzemesi satan yer bulabildim işin garibi şehirde sanki tek motorlu ben gibiydim hiç motor kullanan yok antepdeki motosiklet yasağı geldi birden aklıma hemen birine sordum bir amcaya şehirde motosiklet yasağı varmı diye.

Adım başı koyulan ışıklar beni kanser etti 2 vitese geçemeden diğer ışıklara varıyosunuz. hele şehirdeki insanlar arabanın önüne kendilerini atmayı ne kadar çok seviyorlar. birine az daha giydiriyodum.

Yollarınız tek kelimeyle berbat tümseklerden çukurlardan helede yeni yapılan yollardan koplayıp zıplamaktan bir hale oldum. Anlaşılan belediyeniz çalışmayı pek sevmiyor.

fotoğraf çekmeye pek fırsatım olmadı ama bir iki kare yakaladım.
foto0064i.jpg

foto0066f.jpg

gazi aile çay bahçesi.
foto0068vs.jpg

foto0067nt.jpg

foto0061j.jpg

Belediyenizi beğenmeme sebeblerimden bitanesi.
foto0076r.jpg

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar