TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet engin abi adım murat arkadaşlar muro karakterinin çıkması ile bana muro demeye başladı sorun yok her türlü kısaltma olabilir yani :) muro, murti, mrt falan flan.. :mrgreen: hakikaten nickleri yazmak zor oluyor herkes ismini sölesin len :p:mrgreen:

Tamamdır Murti :cat: (Genelde Murat isimli arkadaşlarıma bu şekilde seslenirim :wiinkk: )

Bu da benim naçizane motorum ;)

İlk defa resim ekledim. Bu arada bu ilk aldığım gün çekilmiş resmidir yani 17.10.2008 şu anda leşşş içindedir :mrgreen:

egzos borusunu aldım çarşamba günü 2. egzosu alıyorum sysroot un fikrini uygulayarak çift egzos yapıcam sadece 2. egzosu almaya kaldı iş..

arkadaslar jikle işini ben cözüm buldum iki aynanın arasına ucları kancalı lastikler var kırmızı olanı güzel siyah apacheler için sabahları jikleyi cekiyorum marsşa basıp ewegirip mont kask eldiven giyene kadar motor kalkısa hazır oluyor.

nasıl olcak o çift egsoz olayı ben anlayamadım... :silent: ::23343::

mehmet abi önden katalizör iptal edilecek yeni komple boru koyulacak önden direk aşağı inerken V şekli verilecek aşağı doğru vites kolunun altından geçecek sağdan yine aynı şekilde gidecek boru ve 2side faal olacak birazda susturucuların ucunu yukarı kaldırcam bakalım nasıl olacak bende çok merak ediyorum perşembe günü fotoları eklerim topiğe..

arkadaslar jikle işini ben cözüm buldum iki aynanın arasına ucları kancalı lastikler var kırmızı olanı güzel siyah apacheler için sabahları jikleyi cekiyorum marsşa basıp ewegirip mont kask eldiven giyene kadar motor kalkısa hazır oluyor.

sanırım jiglenin arkasına sıkıştırarak yapıyorsun bende tahta çubuk koyuyorum motorun yanında duruyor her zaman :mrgreen:

Son düzenleme:
mehmet abi önden katalizör iptal edilecek yeni komple boru koyulacak önden direk aşağı inerken V şekli verilecek aşağı doğru vites kolunun altından geçecek sağdan yine aynı şekilde gidecek boru ve 2side faal olacak birazda susturucuların ucunu yukarı kaldırcam bakalım nasıl olacak bende çok merak ediyorum perşembe günü fotoları eklerim topiğe..

merakla bekliyorum....

sen yakında sele altınada alırsın egsozları :D

mehmet abi o iş sakat.. aslnda deneyecektım amasığacak bi egzos bulamadım bu 1 2.si arkayı çok yükseltmek gerekli o yüzden çok çirkin duracak bende vazgeçtim :)

Apache kullanan arkadaşlar, hepinize merhaba. YBR 125 ve CBF 150'den sonra Bu konuyu da baştan sona okudum. Biraz daha foto rica edebilir miyim? Hepinize iyi sürüşler dilerim.

al sana kıçı kalkık motor:

http://i3.photobucket.com/albums/y61/exile711/DSC00983-1.jpg

ayrıca modifikasyonla ilgili şu siteden bilgi alman olası (biraz ingilizce lazım)

http://www.customfighters.com

hurricane motoru satıyomuşsun hayırdır bilader ???

ya başka motor almak istiyorum ya da araba abi ama araba alsam bile yaza yine motor alırım kesin..

hee egzos konusuna gelince çift egzos bana daha cazip geliyor arkadan bakınca daha dolgun olacak bu sayede sele altına koyduğumda daha cılız duracak çünkü...

Son düzenleme:
arkadaslar istanbulda karbüratör diyaframı bulabilirmiyiz buralarda yok karbüratörün yenisi 350 civarıydı galiba cok pahalı ybr 125 in karbüratörü 70 80 lira bizimkine bakınyaaaa cok pahalı cokkkkkk

arkadaslar istanbulda karbüratör diyaframı bulabilirmiyiz buralarda yok karbüratörün yenisi 350 civarıydı galiba cok pahalı ybr 125 in karbüratörü 70 80 lira bizimkine bakınyaaaa cok pahalı cokkkkkk

ybrnin orjinali degildir o 70-80 lira olan yan sanayi üründür orjinalini o kadar ucuza alamazsin:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar