Abilerim, Arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Bir mesajınız bile sevindiriyor.:rendeer:::kalbim::::xs22::::160::
Hayırlı olsun.Allah 600 lüklerinide nasip etsin
amin.

CBR 600 F sport modeli çok hoşma gidiyor. İnş ilerde alırım.
Hayırlı olsun.
Güle, güle; kazasız, belasız kullanırsın inşaAllah.
Darısı, motosikleti olmayanların başına.
Umarım motosikleti olmayanlarda istediklerine kavuşur. Ben o duyguyu çok iyi biliyorum. insanın içinden bişeyler acı acı kayıyor.

ale:
hayırlı olsun repsol ayrı bi güzel duruyor renkler çok hoş
Aslında siyah vardı aklımda ancak REPSOL bi başkaymış üzerine bindiğikten sonra trafikte çok iyi farkettim. Sanki pistten çıkmışta şehir içinde tur atıyomuşum gibi. Üzerindeki yazılar ve renkleri bi ayrı güzell. Teşekkürler
hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız.
yakın bir zamanda büyütme gereksinimi iduyacaksın buna eminim.
Saol. Elimde olursa 600F Sport inş.
Repsol... Tuğper sevdirdi bana bu rengi nur içinde yatsın

Allah kaza bela vermesin parıldıyo Maşallah

Güle güle kullan..:rendeer:
Teşekkür ederim. Repsol aşkı bir başka :queen:
125 le başladın bakalım kaça cc ye kadar çıkacaksın :mrgreen: sonuyo bu honda ibreleri az geliyo insana kazasız belasız . .:rendeer:
Teşekkür ederim. 600 den yukarı çıkmayı düşünmüyorum

. 15.000Ytl den yukarısına iyi bir araba almayı kalanına 125 lik motorla devam etmeyi düşünürüm. Allah herkesin gölüne göre versin.
ah ah içim gitti şu hastalığım çıkmasa pederden sözü almıştım dogum gunumde cbr 125 diyee ama artık almıcagını soledı eski model bir araba bak dedi şimdi gorunce kendim için çok üzüldüm ama sizin için çok sevindim hayırlı olsun
Saolun. Banada birisi git Broadwey al dedi =) Bende öyle eski model arabayla uğraşacağıma, Sıfır jilet gibi hondaya biner keyfime bakarım dedim.:mrgreen:
Hayırlı olsun, bu yazı çıkarırsın, sonra yetmio diye bağrınırsın

insanoğlu işte açtıkça gazı açası gelliyor
O gaz koluna her dokunuşumda bir başka duyguya kapılıyorum. Elimde olursa bi 600 lük yeter
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin , aramıza hoşgeldin
Hoşbulduk Saolasın. Umarım herkesin gölünce olur.