Custom Cruiser

haldun abi gezilerde motoruna en çok yakışan sendin bir parçası gibi duruyodun şimdi acaba nasıl oldun tek vücüt gibi bişi oldun heralde :p bu arada elinee sağlık abi 10 numara olmuş dediğin gibi motoru yaşamak önemli . . .

mükemmel oldu gerçekten süper tamircide sabahlaman hariç tabii:)
bundan sonra sırada sisibar olsada bende rahat etsem artık diyorum sisibar olmadan artçı olmak ne zor şeymiş yaa tabii beni arkandan uçurmaya niyetin yoksa:p

Bir kaç gün havalar yağışlı gittiya üst baş motor her tarafım çamur içinde kaldı sebebide ön çamurluğun altında paspasın olmayışı küçük bi ayrıntı ama baya pislik yapıyo senin mavi boncuğu inceledim ilk o gözüme takıldı sendede paspas yok ama iyi iş çıkarmışsın kaynak falan yapmadan orjinal gibi o ustayada allah sabır versin adamı baya bunalltmışsın :rendeer::rendeer::rendeer:

iyi günlerde kazasız belasız kullanırsın inşallah.
2093.jpg

Sissybar yapacağım ama artçı konusunda herhangi bir yorumum yok :p

İbrahim abi ben plastik bir yama yerine direk indian modeli ama spor çizgilerde bir çamurluk tasarlıyorum, eğer plan ile teori bir tutarsa güzel olur...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haldun nezman bityo olum bu motor merak ediyom...bi hafta sonu gelcem ha otarfa dogru..hem motoruda görmüş olurum

Yine 12 den vurmuşsun Motosikletli William Tell,makina artık kendini tanımıyor kimlik bunalımına girecek zavallı,hayır yani psikolog falan gerekecek diye korkuyorum,değişimleri izledikçe benim psikolojim bozuldu ama olsun yakışır tam gaz devam...::blusssh:

(Ya ikide kanat tak başarılı olursan en kral mucitsin )::piloot:::

Kaça patladı , maliyeti nedir?

haldun nezman bityo olum bu motor merak ediyom...bi hafta sonu gelcem ha otarfa dogru..hem motoruda görmüş olurum

haldun abi gezilerde motoruna en çok yakışan sendin bir parçası gibi duruyodun şimdi acaba nasıl oldun tek vücüt gibi bişi oldun heralde :p bu arada elinee sağlık abi 10 numara olmuş dediğin gibi motoru yaşamak önemli . . .

İlk olarak fiyat konusunda sizlere pek yardımcı olamayacağım, sebebi ben sanayiye yakın bir iş kolundayım ve bazı parça malzemelere herhangi bir bedel ödemeden sahip olabiliyorum. Örnek bu parçada kullanılan 1 cm kalınlığındaki demir denizden çıktı, yaklaşık 50 * 20 ebadındaydı, yapılan bir kaç kaynak işinde zaten cevat abinin dükkandaki elektrotları kullandık, işçilik zaten bize ait, ben sadece kesme işleminde kullanılan TAŞ tabir edilen malzemeyi aldım ki o da 20 tl civarında bi şeydi.

Soner' im eğer ki motorun bitmesini beklersen daha çok beklersin :queen: Çünkü daha çok işim olacak motor üzerinde... Ama seni her zaman beklerim, biliyorsun başım üzere yerin var :cat:

Ruckerim Parkım, harika ötesi yorumun için çok teşekkür ederim, motorun tarzı ne olursa olsun, " scooter - cross - naked " önemli olan sürücü ile aynı frekansta olmasıdır. Motorunla bir olmayı becerebiliyorsan yaptığın yol her zaman zevk verir, ister yağmur, ister yaz sıcağı...

Bir arkadaşımızda motor üzerinde performans oynaması var mı diye sormuş, ben yürüyen aksam ile ilgili herhangi bir şike yapmıyorum, sadece egzos ve hava filitresi değiştirdim ki bunun tek sebebi de görüntü amaçlı. Ancak hava filitresini taktıktan sonra bir gece Bursa' ya giderken 140 lık km saatinin telini koparttım ve zaten o gece de kaza yaptım :wiinkk:

Bu arada yarın bir konu daha açacağım, beni bilenler bilir, başımdan kazalar da geçti, kanunları da biliyorum ve sağlıklı olduğuna da aklım basıyor ancak KASK takmaktan nefret eden birisiyim. Ben de kendime kaskı sevdirebilmek için, içerisine kulaklık monte ettim :cherry: Şimdi sevdiğim şarıları dinleyerek yol yapıyorum ve en önemlisi de kask takmak için artık sebebim var :bounce:

Yine 12 den vurmuşsun Motosikletli William Tell,makina artık kendini tanımıyor kimlik bunalımına girecek zavallı,hayır yani psikolog falan gerekecek diye korkuyorum,değişimleri izledikçe benim psikolojim bozuldu ama olsun yakışır tam gaz devam...::blusssh:

(Ya ikide kanat tak başarılı olursan en kral mucitsin )::piloot:::

Yaa motorun psikolojisi bence şimdi yerini buldu, elin çinlisi kendi ölçülerine göre yapmış herşeyi, üzerine ben binince sapıtıyor - ufacık kalıyordu. Yada ben fazla uzun geliyordum.

O değilde bu motoru görüpte üreten firma üstüme bir grup çinli salarsa diye tırsıyorum ben :p Ortalıkta karete yapan bir grup çinli ortaya almışlar beni...

Öaka insan çamurluğu da tam fotoğraflardı. O kadar uğraştık. Bi de artık iyi bir fotoğraf makinesi al. kalite yapılan değişikliklerin görülmesini zorlaştırıyor. İki pegin arasından egzosun önünden destek için de bir parça ekleki esnemesin. Hatta şasiye de montajlayabilirsin.

Dostum çamurluk için düşüncemi açıkladım, olmayanı yapıcam ; yani klasik indian ın çamurluklarına sportif motifler ekleyeceğim ve görüntü anlamında kapalı tip çamurluk yapacağım.

Fotoğraflar konusunda haklısın, buna tek bir cevap verebilirim; sen 24 Temmuz ' u bekleme yarın kop gel, çantaya da bana hedayee olaraktan bi digital makina koy :salut:

Son düzenleme:
Uyumak yok customa devam...

modifiye güzel gidiyor,sahsi fikrim renginide mat bir renk yaparsan guzel olucaktır...
pedal cubuklarını tornacıdamı yaptırdın?cunku bızım burda ona uygun demir bulamadık.peglere ek parcayı yaptım fakat sırf o cubuklar yuzunden kullanamıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
beyenmedım berbat olmus hıc olmamıs booogggg :mrgreen::mrgreen: kıskandırma ınsanları bunu bosverde bmw yı gosterseydın :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gördüğüm kadarıyla arka silindirin eksoz çıkışını ayırmışsın,performansta farketti mi?
bi de gördüğüm en kirli roadstar'ın sahibi olduğunu hatırlatırım:) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar