Bir motorun ya da arabanın duruşu kendini belli ediyor, yorgun araç, emsali olan temiz aracın yanında tuhaf duruyor.
Burada, tesadüf bir motosiklet mağazasına gittim.Aslında, 0 ve 2. el aksesuar satıyor, ama, ufaktan yedek parça ve 2. el motosiklet işine de girmiş.
Bana bir 600 RR gösterdi, ben -"Bunlar pahalı, ben ancak Hyo'nun 650 liğini alabilirim " deyince bana verdiği cevap :-"Ne pahalısı yaa...Al sana 12.000'e Honda CBR 600 RR", üstelik 2006 model.
baktım, adam ciddi, pazarlık etsem belki daha da düşecek.Bana diyor ki; "Ben, paraya sıkışmış birini gördüm mü, piyasanın altına motoru alırım, biraz kar payı koyup satarım, az kazanırım, Allah bereket versin derim" İyi de...Şimdi ben bu adama nasıl güvenip te o motoru alayım? belki motor kazalı, belki pertten topladılar.Ben, %96 hasar raporu verilip, perte çıkartılan arabanın 3-4 gün içinde 0 araba gibi yapılıp satıldığına şahit oldum.
Hımmm... Asım'ın motor diğerlerine göre yüksek fiyatlı, ama, güvenilir.ben, ona binerken "gazı açtım, acaba krank ne olacak?" diye hiç düşünmem.
Zaten, Asım "Küçük bir pazarlık payı var" diye yazıyor, Aralık ayı ola...Hayırlı ola