[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
siz beni sevmiyosunuz ya zaten
umrunda deilim grubun
ben ben hiç kimseyim :salut:

geçmiş olsun kanka nen var gelip bir tarhana corbası mı yapsam ne yapsam o kadar çookk üzüldüm ki anlatamam :salut:

not ben küççük cengiz yanlışlıkla buradan yazmışım :cherry:

Yahu Bora Abi nasıl bir yer bulmuşsun nasıl tarif etmişsin yazdığın yerlerin birini bile bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar,Kadirliden selamlar.
sanırım şu anda çarşamba toplantısındasınız,birileri bu mesajı okursa diye sorayım dedim.

bir aralar bir tişört mevzuu vardı,ne oldu,bizimde böyle bir isteğimiz var,en az kaç adet olması ve fiyatı hakkında bilgilendirebilirmisiniz.

selamlar.

Akşama nargilemi getiriyorum :cherry: itirazı olan varmı :p
evet varrrrrrrrr diyecem ama geç kaldık :p
Merhaba arkadaşlar,Kadirliden selamlar.
sanırım şu anda çarşamba toplantısındasınız,birileri bu mesajı okursa diye sorayım dedim.

bir aralar bir tişört mevzuu vardı,ne oldu,bizimde böyle bir isteğimiz var,en az kaç adet olması ve fiyatı hakkında bilgilendirebilirmisiniz.

selamlar.

tişört olayını bugünde konuştuk yakın zamanda yaptırırız ahmet hocam.buradan yazarız ne kadar fiyat tuttuğunu.selamlar :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adana Mt günaydın herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim
Dün akşam katılan ve pasta özellikle peynirli börek için muzaffer abimizin eşine teşekkür ederim,kestane için Mustafa abimize,baklava içinde Güldene pasta için Suat kardeşimize teşekkür eder hoşgeldiniz iyiki geldiniz yoksa aç kalırdık derim:p

Adana İl Temsilcisi
günaydıınn dostlar.dün akşam gerçekten katılım çok iyiydi.yeni arkadaşlarımıza tekrar buradan hoş geldin diyorum:rendeer:.b.cengizin de dediği gibi,pasta,börek,baklava,kestane ve özellikle ezme için teşekkür ederim.:rendeer:bu arada,2 gündür zaferin sesi soluğu çıkmıyor.hayırdır acaba ?:silent:
@b.cenkis,resimleri bekliyoruz...

Yahu Bora Abi nasıl bir yer bulmuşsun nasıl tarif etmişsin yazdığın yerlerin birini bile bilmiyorum

yahu alpciğim,30 kişinin bulduğu yeri sen nasıl olurda bulamazsın?

Son düzenleme:
Adana Mt günaydın herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim
Dün akşam katılan ve pasta özellikle peynirli börek için muzaffer abimizin eşine teşekkür ederim,kestane için Mustafa abimize,baklava içinde Güldene pasta için Suat kardeşimize teşekkür eder hoşgeldiniz iyiki geldiniz yoksa aç kalırdık derim:p

Mt Adana günaydınnn iyi işlerr bol kazançlar havada güneşlii ohh ne güzell :cherry:
dün akşam için ben tşk ederim herkese herşey çok güzeldi:rendeer:

günaydıınn dostlar.dün akşam gerçekten katılım çok iyiydi.yeni arkadaşlarımıza tekrar buradan hoş geldin diyorum:rendeer:.b.cengizin de dediği gibi,pasta,börek,baklava,kestane ve özellikle ezme için teşekkür ederim.:rendeer:bu arada,2 gündür zaferin sesi soluğu çıkmıyor.hayırdır acaba ?:silent:
@b.cenkis,resimleri bekliyoruz...

yahu alpciğim,30 kişinin bulduğu yeri sen nasıl olurda bulamazsın?

Araya sora bulacaktım ama aküm bitmiş zaten:)

GÜNAYDIN :rendeer: dün akşam süperdi ama börekleri cengiz bitirdiği için tadına bile bakamadım onun için börek hakkında yorum yapamıyacam :p

Pazar günü hava uygun olursa nereye gidiyoruz şimdi :silent:
Benim önerim, Mersin sahilinde teknelerde balık yemeğe gidebiliriz :cherry: sizin önerileriniz nedir :bounce:

Son düzenleme:
merhabalar millet
gülden baklava için tşkler pastalar falan harkaydı :cherry:

Biz börek falan görmedik 8 de geldim allah gözünüzü doyursun hangi ara yediniz beee :silent:

ya bi niğdeye geldik.. herkes pasta, börek , baklava götürüyorsunuz maşallah... afiyet olsun ADANA MT. inşallah yarı yıl tatilim ayın 16 sında başlıyor. şubat 16 ya kadar zamanım var.ve bu aralarda inşallah bi geziye katılacagım. herkese selamlar.. :king:

arkadaşlar ben dünkü olaydan heeeç bişey anlamadım yaw geldigimde gene herkes kaçmış kesin olarak bende biir gariplik var galiba herkesden özür dileyerekden uykum var isonun aklına uyduk dün gece hataya gittik daha yeni geldim uyuyacam onun için gerkese ii akşamlar:p

Bizim kurtlular nerde :silent: Pazar gezisi yokmu arkadaşlar :cyclopsan
Hadi biraz canlanın ::xblink::

Adana İl Temsilcisi
Bizim kurtlular nerde :silent: Pazar gezisi yokmu arkadaşlar :cyclopsan
Hadi biraz canlanın ::xblink::

pazar gezisi vardı ama ne oldu bende bilmiyorum.bir ÇAMARDI deniyordu/bir muzafferin dediği BP tesisileri deniyordu/birde b.cengizin dediği BERDAN ormanı filan deniyordu.bakalım nereye karar verilecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar