en güzel apache benim kiii:)

motor da fotolarda çok güzel :cat:
teşekkürler
gelecem kanka söz:)
güzel resimler eline sağlık
saol abicim ama tekere kalktım diye şikayet ettini unutmadım sabri amcadan güzel fırca yemiştim:mrgreen:
Güzel fotojenik çıkmış ama motor pek belli olmuyo be.... :p:p:bounce::bounce:
:p:p
apache li dostum hobi olarak ya da meslek olarak fotorafçılıkla ilgileniyosun sanırım oldukça şekil :mrgreen: siyah bi apache bulup resimlerini çeksene :p
amatör olarak takılıyorum :)elimde olan bu siyahınıda senden görmek isteriz:rendeer:
maşallah arkadaşım
eyvallah:cat:
Kaliteli resimler paylaşım için teşekkürler :)
:)

herşey daha sağlıklı kalabilmen içindi, datlıcı sabri abimede selam söyle :rendeer:

güzel fotolar ama daha motor 3000i doldurmamış gibi temiz:) yenimi aldın benim apache dün gene düştü koruma demiri pek saglam deyilmiş ya yamuldu camur içinde olmasa 2 fotoda ben eklerdim:) paylaşım için saol nazar degmesin

güzel fotolar ama daha motor 3000i doldurmamış gibi temiz:) yenimi aldın benim apache dün gene düştü koruma demiri pek saglam deyilmiş ya yamuldu camur içinde olmasa 2 fotoda ben eklerdim:) paylaşım için saol nazar degmesin

4300 lerdeydi fotoyu cektigimde:) nazar degecegimi kaldı nazarı gitti:p

4300 lerdeydi fotoyu cektigimde:) nazar degecegimi kaldı nazarı gitti:p

nazar hiçbiryere gitmez merak etme bak kısaca bi olay anlatim.gecen gün benim arkadasımda cbf var bu gitmiş yıkamış motoru jantları boyamış fln baktım fıstık gibi olmuş dedim süper olmuş olum fln dememe kalmadı az sonra yolda yürüyen bir yaya geldi motora carptı ön granajı catlattı:D ben gülmekten ne dicemi şaşırdım adam böle havalara bakarak yürüyo bizim cocuk delirdi adama bagırıo ben hala gülüyom yani bi nazara gelmiyedursun o anda cıkar acısı, bende işte motoru o yüzden hiç yıkamıyom :p

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
meaşele meaaaşele :) hakkaten çok güzel duruyor kazasız belasız!

nazar hiçbiryere gitmez merak etme bak kısaca bi olay anlatim.gecen gün benim arkadasımda cbf var bu gitmiş yıkamış motoru jantları boyamış fln baktım fıstık gibi olmuş dedim süper olmuş olum fln dememe kalmadı az sonra yolda yürüyen bir yaya geldi motora carptı ön granajı catlattı:D ben gülmekten ne dicemi şaşırdım adam böle havalara bakarak yürüyo bizim cocuk delirdi adama bagırıo ben hala gülüyom yani bi nazara gelmiyedursun o anda cıkar acısı, bende işte motoru o yüzden hiç yıkamıyom :p
:p:p:queen::mrgreen:
meaşele meaaaşele :) hakkaten çok güzel duruyor kazasız belasız!

teşekkür ederim:mrgreen:

Budist Rahiplerde iş varmış gerçekten ne güzel makineler yapıyor adamlar ya baksanıza döktürmüşler resmen:p

kardeşim foto açıları mükemmel ayrıca renk tonları ile çok iyi kararında oynamışssın allahım kaza bela vermesin ayrıca çirkin apache yoktur bakımsız apache vardır:queen::queen:

TWG

bir itirazım var başlığa

en güzel motor kendi bindiğin motordur :)

Motorumla gurur duydum beaaa :mrgreen::mrgreen: Harika fotolar :cat:
:cherry:
kardeşim foto açıları mükemmel ayrıca renk tonları ile çok iyi kararında oynamışssın allahım kaza bela vermesin ayrıca çirkin apache yoktur bakımsız apache vardır:queen::queen:
güzel bi slogan:cat:
bir itirazım var başlığa

en güzel motor kendi bindiğin motordur :)

:mrgreen:

çok Güzel çıkmışşşş .....insanı Kendine Aşık Eder Bu Fotoğraflar........

aslan parçası maşşallah, benden sana bir tavsiye nazar boncuğu bir yerinde herzaman bulunsun
göz değmesin. .

motorun çok güzel güle güle kullan

Son düzenleme:
Arkadaşım motorun çok güzel.Güle güle, kazasız belasız kullanman dileğiyle.Ayrıca diğer arkadaşlar kızmasın ama sitenin en iyi fotoğrafçısıda sensin sanırım.Motorumu alınca gaziantepe yollayayım sende resimlerini çek geri gönder olur mu? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar