[Adana - MT]

yarın bir aksilik çıkmazsa iş çıkışı geliyorum baklavala (10kg) alarak:)ama yeri bilmiyorum sadece hastaneyi biliyorum oraya gelirsem beni ordan alacak biri olur değil mi????

keşke bu gün de carşamba olsa :cherry:

cengizim az kaldı bugün ogündürr.seni gidi seniiii sen varya çokkk fenasın yarin senin ciğerini sökecem sonra ...anladın sen onuuu:bounce::bounce:

yarın bir aksilik çıkmazsa iş çıkışı geliyorum baklavala (10kg) alarak:)ama yeri bilmiyorum sadece hastaneyi biliyorum oraya gelirsem beni ordan alacak biri olur değil mi????

nedemek hanfendi zaten hastanenin arkasındaki aprmanın arka girişinde çok kolay agçların üzerinde KIRMIZI CİGU CAFE ok işaretleri sizi getirir yoksa geliriz meraklanmayınız

Son düzenleme:
nedemek hanfendi zaten hastanenin arkasındaki aprmanın arka girişinde çok kolay agçların üzerinde KIRMIZI CİGU CAFE ok işaretleri sizi getirir yoksa geliriz meraklanmayınız[/QUOTE]

çok tşk ederim beyfendi:)

arkadaşlar hepinize iyi geceler bol sohbetler yarın görüşmek üzere ben kaçar:)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muzaffer abi özelden msj attım bir bakarsan iyi olar
Kıs gülden şaka yaptık sakın 10 kilo filan alma düverim valla

10 kilo olayı şakadır.siz 2 kilo alın yeter mahalleye hayır dağıtmayacaksanız

ne oluyor bırak gelsin artanını evlere götürürüz yıllardır tatlı yiyemiyor çogu arkadaşlar :queen::queen:tabi senin öyle problemin yokk şaka bir yana bencede abartmayın çünki herkez birşey getiriyor yazık ziyan olmasın tadımlık lütfen :cat: bende ENDURO cengizime peynirli börek yaptırıyorum özelll tepside

muzaffer kardeşim amaç muhabbet olsun,o da tatlıyla olsun,pastayla birlikte gönüllerde bir olsun....

tamam abi anlaşıldı merkez,abi hiç gerek yok ya niye zahmet ediyorsunuz ben hanıma bişey yaptıramadım çünkü evde yok,bende fırsatı ganimet bildim imzamda yazanı uyguluyorum...

suat kardeşim teşekkürler,maksat hoş bir ortam ve sohbet olsun

tamam abi anlaşıldı merkez,abi hiç gerek yok ya niye zahmet ediyorsunuz ben hanıma bişey yaptıramadım çünkü evde yok,bende fırsatı ganimet bildim imzamda yazanı uyguluyorum...

suat kardeşim teşekkürler,maksat hoş bir ortam ve sohbet olsun

de hadi anladım yiğidim hallettimmmmm meraklanma ohbe ben bile şaşırdm canm endurocummm iyikivarsınnn:rendeer:yav ha senin hanm yapmış ha benmkisi ne farkeder

muzaffer kardeşim amaç muhabbet olsun,o da tatlıyla olsun,pastayla birlikte gönüllerde bir olsun....

gerçekten abarma suat bak ziyan olur sonra başkalarıda tatlı getirir yazkk sen adresi anladın dimi

Son düzenleme:
cengizim az kaldı bugün ogündürr.seni gidi seniiii sen varya çokkk fenasın yarin senin ciğerini sökecem sonra ...anladın sen onuuu:bounce::bounce:

nedemek hanfendi zaten hastanenin arkasındaki aprmanın arka girişinde çok kolay agçların üzerinde KIRMIZI CİGU CAFE ok işaretleri sizi getirir yoksa geliriz meraklanmayınız

abi isoyla aynı sofrada oturduk ondan banada mı bulaştı nedir anlamadım ama ben yengelerin yemeklerine cok alıştım her toplaşmamız ayrı bir zevkli oluyor o bakımdan ve maksat muhabbet olsun yoksa kesinkille aklına yanlış birşey gelmesin :rendeer:

ulen çenkis eğer yarın bir falso görürsem sahte nickliler ile ilgili sen bittin oglum

herhalde abim benim tekerinin havası alıcam onun gerisi sana ait

Ben yatıyor :uzgunum:artıkın bu meret şişede durduğu gibi durmuyor::156::kafam iyi alttan alın:p yarın görüşmek üzere hepinize iyi geceler iyiki varsınız şerefsizim hepinizi seviyorum,

ulen çenkis eğer yarın bir falso görürsem sahte nickliler ile ilgili sen bittin oglum

meraklanma sen yanlızz yarin yamuk yaparsa beraber icabına bakarız beni bu zefkten mahrum etmezsin dimi endurocu:cat:

abilerim ben harbiden tırsmaya başladım şimdik valla benim neden bahsettiginizle ilgili en ufak bir fikrim yok büyük bir koplonun içinde hissediyorum kendimi::sos::::stretche::shake2::::crying:::::

yarın abdestimi alıp namazımı kılıp sevdiklerimle vedalaşıym bari gidipde dönmemek dönüpde görmemek varmış:p

Son düzenleme:
abilerim ben harbiden tırsmaya başladım şimdik valla benim neden bahsettiginizle ilgili en ufak bir fikrim yok büyük bir koplonun içinde hissediyorum kendimi::sos::::stretche::shake2::::crying:::::

yarın abdestimi alıp namazımı kılıp sevdiklerimle vedalaşıym bari gidipde dönmemek dönüpde görmemek varmış:p

adaletin kestiği tırnak acımaz ona göre sen genede bildiğini yap öyle gel neolur neolmaz:salut::salut: hepinize iyi uykularrrr.ZAFERİM sanada günaydın HAYIRLI SABAHLAR.hayırlı işler özlettin kendini

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar