contrary Katılım 16 Eyl 2008 Mesajlar 429 6 Ocak 2009 Konu Yazar #1 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. arkadaşlar office 2007 kullanıyorum.yada kullanamıyorum.şu an anahtar istiyo ne yapmam lazım???acil:silent::silent:ale:
arkadaşlar office 2007 kullanıyorum.yada kullanamıyorum.şu an anahtar istiyo ne yapmam lazım???acil:silent::silent:ale:
contrary Katılım 16 Eyl 2008 Mesajlar 429 6 Ocak 2009 Konu Yazar #3 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. tasarslan' Alıntı: open office kur bilgisayarına... Genişletmek için tıkla ... programmı bu hocam?
cakalaz Katılım 12 Eki 2006 Mesajlar 11,471 6 Ocak 2009 #4 Open Office iyi değil Hüso ; Sen en iyisi Office 2003 ü yeniden bul da kur
tasarslan Katılım 3 Mar 2007 Mesajlar 1,564 6 Ocak 2009 #5 contrary' Alıntı: programmı bu hocam? Genişletmek için tıkla ... www.openoffice.org.tr Ücretsizdir Linux gibi
contrary' Alıntı: programmı bu hocam? Genişletmek için tıkla ... www.openoffice.org.tr Ücretsizdir Linux gibi
Gürkan Anbarlı Katılım 12 Nis 2003 Mesajlar 824 6 Ocak 2009 #6 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: 1.2.4. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez (¹). Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: 1.2.4. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez (¹). Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın