Motosiklet Almak İstiyorum Deneyimli Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var.

Honda nın 600'lük CBR düşünüyorum, tabi başka altarnetif şeylerde olabilir. özellikle nelere dikat etmeliyim alırken. Ve ilk motorum olucak. sanırım ölmek mi istiyosun diyen cok olucak buna :) yardımlarınıza şimdiden teşekkürler

Motosikleti
Forza250-cygnusL
r6 veya zx6 da alabilirsin..... Nasılsa aşmışsın olayı..... :cat::cat:

Ne diyim yani alma mı diycez..... Sen kafana koymuşsun... :cat:

Buarada Forumdan okudum aynı başlıklardan bilen biriyle gitttt en iyi cevap gibi peki elimizde bilen yoksa ne olcak :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Buarada Forumdan okudum aynı başlıklardan bilen biriyle gitttt en iyi cevap gibi peki elimizde bilen yoksa ne olcak :)

O zaman şansına ya da satıcıya güveniceksin arkadaşım.... :cat::cat::cat:

Bahsettiğin motorlar rasgele alınacak motor değil..... :cat::cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
topRAK16,peki tecrüben varmı 600 lük makinede,hiç kulandınmı

eyvallah kardeşim bakalım ne olcak :)

yok kullanmadım normal vitesli kullandım sadece alıcakkende kücük birşeyle başalamak mantıksız geliyor avaş yavaş alışırız diyorum

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
eyvallah kardeşim bakalım ne olcak :)

yok kullanmadım normal vitesli kullandım sadece alıcakkende kücük birşeyle başalamak mantıksız geliyor avaş yavaş alışırız diyorum

Bol şanslar..... :cat::cat::cat::cat:

Deneyimlerini bizimle paylaşırsın umarız... :cat::cat:

haklısın tunay kardeş, ondan neyapcağımı bilmiyorum bursada var bikaç arkadaş baya eski motorcular yarıyılda onlarda görüşücem bakalım bide araba gibi diil motor olayı.

küçük vitesli dediğin 125 cc lik ybr,150 lik mondi diye düşünüyorum,senin almak istediğin 600 lük makine çok farklı tarz olarak da sürüş olarakta ne amaçlı kullanmayı düşünüyorsun,hız adrenalin mi yoksa her yerde binerim gezerim mantığımı,eğer son şık ise fazer 650 cc tavsiye ederim her yere girer çıkarsın otobanada çıkman şart değil

Almak istediğim motorun görüntüsüde cok önemli ondan biraz sardım honda 600'e bahsettiğin motorada bakıcam fikir olması acısından iyi olur, bineceğim yer gerci pek dediğin gibi uygun diil honda icin bingölde öğretmenim,

bulacan kardeş yok diye bişi yok
gel benim makinayı satam sana :)) tem senlik
şaka biyana kolpacı değilsen sitedeki bi sürü kişi sana yardım eder uygun zaman ve müsait oldukça hepsi yaprdım eder
bol şans

hocam o zaman karda kışda,arazide asfalta bineceğin motor endurodur.KLE 500 işini görür,durumun müsaitse BMW f 650,seçenek çok sana kolay gelsin,bu meretleri aldığın zaman tüh keşke şunu alsaydım dediğin zaman 4-5 milyar zarara katlanıcaksın ona göre karar ver

Moderatör
Endurocu hocam, Yalova'ya yolun düşerse gel ısmarlarım ben sana bira :)

CBR alacaksan F'ini alacaksın, rahat edeceksin :)

"LUCAS" arkadaşım,dediğin doğruda bide 600RR'da gidon amortisörü diye bişey var.Gidon tank tokatlamaya kalkarsa çok işe yarıyor diyo kullananlar.Tabiki 2008'inde varmış bu makara:cherry:.

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/1872-yeni-baslayacaklara-hitaben.html

Bu yazıyı okumanı şiddetle tavsiye ederim.

İlk motorun olacaksa, hele bir de Bingöl'de kullanacaksan sakın racing alma. Otobanların bile hali içler acısı, oralarda o motordan hiç zevk alamazsın, motor aşırı güçlü olduğu için tehlike yaşarsın, benzin parasını kazanmaya çalışmaktan motora binemezsin. 600'lük aletlerin son hızı 270 civarı, peki sence Bingöl'de 130'u güvenlice geçecek yol bulabilir misin :) Bingöl'ün en güzel yerlerinin, yani dağlarının zevkini çıkartmak için bir enduro almanı tavsiye ederim, ki bence endurolar spor motorlardan çok daha güzeller :)

lucas kardeşim teşekkürler nazik davetin için biliyorsun motorcunun yolu her yerden gerçer kısmet artık

Khutuck la aynı fikirdeyiz,bu bingöl için binebileceğin en iyi tarz

İlk motorum ve 600rr olsun diyince rahatsızlık hissettim topRAK16 arkadaşım umarım anlayışla karşılarsın. Bu sitedekiler sana birşey diyorsa, bildikleri vardır elbet. Ben 500lük 600 lük ve 1000 lik makinada sürdüm. Racing değillerdi fakat hata affetmeyiz dediler. Alışırım diye birşey yok, elinin ayarı iyi olursa her motoru kullanırsın. Üzerine oturduğunda keşke almasaydım dememen umuduyla.
Birde şu yazıyı okumanı tavsiye ederim.
http://www.hurriyet.com.tr/otoyasam/10584994.asp

Sevgiler

kardeşim helal olsun ilk motorum olacak diyosun 600 lük bi makina düşünüyon vallahi iyi cesaret helal olsun daha ne diyeyim

Racing lerde ikinci el tamamen şansa bakar arkadaşım... 2004 model altında alma derim sana ve 15000 km yi aşmamış olsun alacağın motor.. Cok iyi bir ustaya da göstermen gerekiyor!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar