sizin gezileri takip etmiyo,çok tıklanan konulara otomatik bot atıyo...
Ne cahalsın yaaaa....
Ne cahalsın yaaaa....
sizin gezileri takip etmiyo,çok tıklanan konulara otomatik bot atıyo...
Ne cahalsın yaaaa....![]()
ya ben çok sıkılıyorum hadi toplaşalım :cherry:
çarşamba tekrar toplaşırız :cherry:
size gelelim pastamısı alıp 11den sonra olmas mı![]()
Sende aynalı sazansın :mrgreen:
o saate ben uyuyor olurumsaat 7:30 dan sonra gelebilirsiniz :cherry:
iso 10,30 da çıkıyo işten amaaale:
sen isoyla bi görüş :cherry: ok diyorsa beklerim![]()
ama dün izinliydi bugün 10,30 da çıkar 11 de falan anca gelebilirz ama sen o zamana uyursunale:
başka zaman inş. :wiinkk:
oooooooooooo pastamı dedin ::dpac:: biz müsaitiz, daha önce söyleseydin ya :cat: başkalarına ne söylüyonsize gelelim pastamısı alıp 11den sonra olmas mı![]()
izinli olduğu gün bekleriz :bounce:
oooooooooooo pastamı dedin ::dpac:: biz müsaitiz, daha önce söyleseydin ya :cat: başkalarına ne söylüyon
sen rahatına bak bizdeler(olayın içinde pasta var arkadaşım kimseye kaptırmam :cherry: )
@bora abi, @ adaşım
tv yi sormuşsunuz sağolun.tv açtığımda bir kaç dk sonra ekran pırpır ediyor, renk açıklaşıyor, soluyor geri geliyor.
neden olabilir fikri olan varmı
baylar bayanlar merdivenden kayanlar geliyorum diyip gelmeyenler, pasta alacam diyip almıyanlar, geziye geliyorum diyip yagmur yağdı gelemiyorum diyen degerli arkadaşlarım GELENEKSEL ÇARŞAMBA AKŞAMI .için duyurudur gelmiyen sarı zambak olsun.herzamanki yerimizdeyiz herkesi bekliyoruz YENİ ARKADAŞLAR DAHİLDİR..bu arada pasta yapan degerli ablalara emeklerin den dolayı teşekkürlerimi sunarım ÖZELLİKLE mustafa abimin saygı deger eşinin yapacagı badem.fındıklı şekerlemesi için ellerine saglık ablacm:rendeer: BUARADA ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLARIM.sakın eliniz boşgelmeyin ona göre adettendir
abi bu çarşambanın diger çarşambalardan farkı nedir kimler ne yapacak bilelim de ona göre davranalım![]()