yüzyılın deneyi CERN hakkında ne biliyoruz !??

arkadaşlar tamamen atıyorum desteksizdir bence bunlar protonları birleştirip element yapacaklar ilk olarak ta altın umuyorum bakır yapmazlar yane hemen altınları satın gençler bileziği bozdurun:queen:

arkadaşlar tamamen atıyorum desteksizdir bence bunlar protonları birleştirip element yapacaklar ilk olarak ta altın umuyorum bakır yapmazlar yane hemen altınları satın gençler bileziği bozdurun:queen:

VALLA bende oluşan ilk kanaat senin bir kuyumcu olduğun tabi işine gelir he he ha:queen: osmaniyeli kardeşim hı:silent:

Teşekkür ederim :) Science ve Nature dergilerini pdf olarak buluyorum genelde. İngilizcem çok iydir de bu konuları bilimsel dil ile Türkçe okumakta kimi zaman zorlanırken İngilizce okumak fena kasıyor. Üstelik alışmışız çok fena halde dergi halinde kağıttan okumaya o matbaa kokusunu hissetmeye, pdf dergileri "resimlerine bak ilgini çeken birşey olursa başlıkları oku şöyle bir gözgezdir" şekliyle takip edebiliyorum ne yalan söyleyeyim...

Scientific American dergisinin konuları da tam popüler bilim konuları (bilim kurgu bile dense yeri) ha... Başlıklar Reha Muhtar'ın bilim editörü versiyonu tarafından atılmış gibi eheheh...

:cat::rendeer:

Son düzenleme:
Civayı gaza getirip bir proton yutturursanız altın elde edebilirsiniz, yalnız az biraz radyoaktif olur.

O radyasyonun bize zararı dokunmaz lahmacun yeriz geçer :p

Olmadı koşarak kaçarız :queen:

OF yanında bide yörük ayranı ve ya şalgam ne iyi olur:queen:
lahmacun

way be harbidende half life dekilerle aynı tipler sonu neyle bitiyordu half lifenin hüsranlamı yoksa kurtuluşlamı ?

arkadaşlar türkiyeden deneye katkı ve takipçi olanların bir listesi (TAK) türkiye atom kurulu
image014.gif

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar