burda bi video görüceksiniz

gidonu kırarken ani gaz açtı heralde sanırım. Bide dikkat edersen motorun burduğu garaj gibi yerden asfalta çıkarken yağ birikintisine benzer bi birikinti üzerinden geçti. Zeminde koyu olarak belli. Belki ordaki sıvının kayganşlaştırması sonucu düşmüş olabilir.

sanırım gaz verdi o esnada arka lastik kaydı.. en azından öyleye benziyor...

yag olma ihtimali yüksek haklısın , yani gaz acma belirtiside yokgibi makine bagırmadıda

Bi anda gaz açtı kapadı motor zaten yan gittiği için eleman motor kıç atınca topluyamadı hoop yerde :bounce:

Aynı hareketi benim scooterde ben yapıyorum ama benim makina 110 kg elemanın kullandığı makina 200 kg manevra yapamadı :queen:

Bi anda gaz açtı kapadı motor zaten yan gittiği için eleman motor kıç atınca topluyamadı hoop yerde :bounce:

Aynı hareketi benim scooterde ben yapıyorum ama benim makina 110 kg elemanın kullandığı makina 200 kg manevra yapamadı :queen:

yalnız bak dikkat edrsen gazı acmadan kaymaya başlıyo sanki :)

minik bi dokunmuş ama galiba ya:)

Son düzenleme:
Bu arada Garaj çıkışında yağ var felan demişsiniz ama dikkatlice baktım o koyu renkli yerin üstünden geçmiyor dediğim gibi elemanın hatasıı :cherry:

Bu arada Garaj çıkışında yağ var felan demişsiniz ama dikkatlice baktım o koyu renkli yerin üstünden geçmiyor dediğim gibi elemanın hatasıı :cherry:

Yani diyosunki ;
"Kullanıcı Hatası Abi Bu.. Garantiye Girmez Abi.."

:queen: :queen:

motorun latikleri yeni ise olur bu olay lastik rodajı denilen olaydan yapmış olabilir ve motor tekerleri soguk oldugundan yere tutunmamış olabilir

Teknik dilde:debriyaj hatasi , anlik hizli birakmada kic atmasi yasadi. Motora alisik degil sanirim. Kici atinca zaten hafif saga egimli olan motoru hepten kacirdi.

Halk dilinde:nazara geldi:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aniden gaz acti diyen arkadaşlar dogru demiş :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar