yahu ılkay yıne guldurdun benı allahta senı guldursun kardes....
O motor seni de asabi yapmış fazlasıyla.Bence kaldır ilanı mart, nisan gibi de koy.Acelen yok sonuçta.Bir daha da hyosung'un adını ağzına alma:cat:
aslinda 4000 e fln senin motor alinir mehmet
asm sabirli ol dicem aylardir ugrasiyosun..
aksesuarlari ayri satmayi denedinmi peki,atiyorum egsozunu vs..?
Motorunuzu satlık edip ilanda bıraktıysanız tabiki çok kişi abuk subuk tekliflerle arayacaktır,ilk arayana satmanız imkansız.. bana göre arayan insanlara salak gibi bir ifade kullanmanızı yadırgadım doğrusu alıcının umucu olduğunu unutmamak lazım.
:cherry::cherry:
sen ne gülüyosun ole
faik fazla kafana takma bence boşver de gitsin işin dalga geçilecek yanlarını bul telefonda makara yap sende nasıl olsa onlar arıyorlar (= bizede gülecek malzeme çıkar işte burada (=
Pazarlıkla istesem 7'ye sıfırını alırım dedi ya eleman tamam bu 5 küsür teklif eder kesin dedim.hahahah ay çok güldüm yaa pazarlıkla 7ye alırmış zuhauhua =)
alsın 2 ay sonrada eline alsın yürüsün dicem (=
faik konusuna gelince elim sürçtü en son onla konuştuğumuz için
asım umarım satarsın güzel bi fiyata bi 600lük gixer'da çekersin altına ...
ben senin motoru alırım almasına ama gözüm kesmiyo ankaraya gelmeyi yoksa çok iyi senin makina temiz ve en azından güvenilir... neyse bakalım sezon ne gösterecek
ben senin motoru alırım almasına ama gözüm kesmiyo ankaraya gelmeyi yoksa çok iyi senin makina temiz ve en azından güvenilir... neyse bakalım sezon ne gösterecek