belgelerin üzerinde numaralar vardır belge numaraları anlarlar oradan bilgisayarda çıkar netiecede 2 motorda işlenicek bu durumda biri geçersiz olur....
belgelerin üzerinde numaralar vardır belge numaraları anlarlar oradan bilgisayarda çıkar netiecede 2 motorda işlenicek bu durumda biri geçersiz olur....
Dostum tam olarak ne dediğini anlamadım
artık herşeyin bilgisayar üzerinde bi kayıt tutulduğunu düşünürsek
resmi olacak her belgenin bir belge kayıt numarası olması gerekir
sayfa numarası gibi düşün yani belgeye ait
bu durumda dolandırıcılık cezası yiyebilirsin...
Yurtdışı faturası ise hiçbir sey yapamazsın.Selam Arkadaşlar. :bounce:
Ben bayağı uraştım ama yapamadım.
Yani Bende 98 model süper bir Yamaha DTR 125 var.
Gel gelelim Bu motorun sadece faturası var.Kaçak durumunda ve doğal olarak da plaka ruhsat vermiyorlar.:silent:
Yani size sormak istediğim bunun bir çaresi yok mu arkadaşlar ?
Hep bir korkuyla, endişeyle gezmekten bıktım :salut:
Eğer bir çaresi varsa paylaşırsanız sevinirim.
yücel dostum ben inanç marmaris o 2 motordan bir motor yapmak seni kurtarırı ucube bir dtr bulacaksın başlangıç olarak. ucubeden şase ve motor blok kapağını alacaksın. kendininkilerle değişeceksin en sonunda ödül olarak ucubenin plakayı da takacaksın. ucube kaç modelse artık enin motor da o model
abi peki ben nabacam şimdi ya ? off yaaa![]()
yani sahtekarlıkla alakası yok bence deoff sahtekarlık değil be dostlar arızalı ama plakalı bir dtr alsın diyorum pert olmuş falan kendi motorundaki düzgün aksamı hurdaya geçirsin kendi motorundan geriye kalanları da yedek parça yapsın yani ucube dtr ı toplasın evrakta sahtecilikle ne alakası var. şase ruhsatta yazan şase zaten. numara çaksın gibi bir önerim olmadıhurda dtr al arızalı bozuk olan yerleri kendi motorunun parçalarını kullanarak düzelt. sorun da bitsin hem bolca yedek parçan da olur baya baya binersin.
dtr öle bir motordurki almak istesen alamazsın. sahipleri 3 hatta 5 bile ister. düzgününe ne yazık ki etmez. satmaya kalk satamazsın sahibindendeki ilanlar dahep aynı çok enteresan bir motor arkadaşımda 97 kick satartlı olan modeli var. sökük olarak 1250 ye aldık toplandı 2000 ytl ye maal oldu halada eksikleri var motorun. sen en iyisi onu sat. bir tane dr 350 kapat kendine. rahat et bu işler uğraş ister plakalı pert dtr nerden bulucan o da var