Kendi Egzozunu Tasarla

[IMGL]http://img162.imageshack.us/img162/3503/122081201ztbrcustomexhady2.jpg[/IMGL]Two Brothers Racing sunduğu Online Özel Egzoz Tasarım sistemi ile müşterilerine egzozlarını kendi istekleri doğrultusunda tasarlayabilmelerine imkan sağlıyor.

Materyalinden rengine, markanın logosuna, vida rengine kadar pek çok seçenek sunulmakta. Ayrıca egzoza önceden seçebildiğiniz belirli yazı karakterlerinde ad, soyad, numara yazdırabiliyorsunuz.

Firmanın web sitesine gitmek ve uygulamayı incelemek için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Son düzenleme:
Benim motora bi çift tasarlayım hemen fiyat baya makul doğrusu :cherry:

Yur dışına çıkıp egzosu taktırıp öle geri dönelim.. vergiden yırtarız... :)

Güzel yapmış adamlar.. bizimkiler hala soba borusuyla uraşsınlar :queen:

ya scooter için ii bi eksoz warmı bildiğiniz 100-200 ytl arası bişey::silent:bu arada scooter 125'Lik:pale::pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Markanın sitesinde kendi egzozunu tasarlamak ücretsiz mi ?

Yamaha 125zuma nın egzozu sanırım benimkisine olur:mrgreen:

bu ne ki ya...reklam gibi olmasın ama burda egzoscu bi abimiz var...usta sana egzos resimleri gosteriyo sen arasından begendiğini seçiyosun..yada kafanda bi şekil varsa oyle yaptırıyosun...sesi içinde video izletiyolar ordan begendiğin bi sesi cıkartıyolar (tabi motosikletin musaitse ) bu bana cok banel geldi :farao:

bu ne ki ya...reklam gibi olmasın ama burda egzoscu bi abimiz var...usta sana egzos resimleri gosteriyo sen arasından begendiğini seçiyosun..yada kafanda bi şekil varsa oyle yaptırıyosun...sesi içinde video izletiyolar ordan begendiğin bi sesi cıkartıyolar (tabi motosikletin musaitse ) bu bana cok banel geldi :farao:

Tüh, bu firmalar 100 binlerce doları arge'ye boşuna harcamışlar. :cherry:

sanayi tipi egsozlar sağlıklı değil ama motora zarar veriyor uzun vadede sesi güzel olsada

he ama bu işin ince hsaplarını biliyor dersen ayrı istanbul göztepede var mesela biri motoruna göre egsoz yapıyor misal gücüne göre...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar