TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende hiç plaka yok daha doğrusu koltuğun altında :queen:

sysroot gördüm forumdasın resimleri ekle bakemmmmmm :mrgreen:

Son düzenleme:
bende hiç plaka yok daha doğrusu koltuğun altında :queen:

sysroot gördüm forumdasın resimleri ekle bakemmmmmm :mrgreen:

:cherry::cherry: Abi plaka taktıkları zaman teslim alcam ailem izin vermedi 2-3 güne plakayı takcaklar:cherry: Ücret ödendi Apache alındı yane:cherry:
Plakayı bekliourz bakalım..
Teslim aldığım an resimler gelecek:cherry:

beyler apache 3250 düşmüş apache ci yapacaklar benide gerçi aklımdan geçen xt125 te ona param yetmez e apache guclu tekercılık huyuda var artık bws m satılırsa bir tene de ben alayım diyorum en kızmızısından apache buz gibi hava rodajda saglam olur ama suan benım motor satılmaz o ayrı:queen:

:cherry::cherry: Abi plaka taktıkları zaman teslim alcam ailem izin vermedi 2-3 güne plakayı takcaklar:cherry: Ücret ödendi Apache alındı yane:cherry:
Plakayı bekliourz bakalım..
Teslim aldığım an resimler gelecek:cherry:

Ooooo! Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol keyifler dilerim :rendeer::rendeer:

Teşekkür ederim inşallah bi kavuşsam biran önce : )
Apache Antalya'da 3740-4 Arası hala.Düşüceğinide hiç sanmıyorum.

düşer arkadaşım ellerindeki stoğun girişi ucuz malı daha önce ucuza aldılar şimdi de kriz ayağına indirim yaptık diyolar şuan nakit para ile gideceksin sinek avlıyolar 3000 lira bırakıcaksın masasına satıcının çevirmez seni asla

O dediğini yaptım işlemedi ordan biliyorum :)
Sinek avlamıyor bizim burdakiler;
Motorun Türkiyeye girişi 2750 civarında zaten vergilerle :)

Aynen öyle 2850ye giriş yapıyor dağıtımdır bilmemnedir döşüyorlar fiyatı iyice.

Hurricane_cbr kardeş apachenin ön çamurluğun alt tarafının kısaltılması (yani motor tarafında ola kısım) sence nasıl durur ben düşünüyorum benmkini biraz kestirmeyi...

Son düzenleme:
Hurricane_cbr kardeş apachenin ön çamurluğun alt tarafının kısaltılması (yani motor tarafında ola kısım) sence nasıl durur ben düşünüyorum benmkini biraz kestirmeyi...

abi bence hoş olmaz neden dersen bu SS makine değil naked bu motor tarz olayı yani bide çok fazla çamur yağmur vs sıçratır motor bloğu pislenir silindirin arasına giren pislikleri temizlemek oldukça zor oluyor tecrübeyle sabittir.. :mrgreen: diyeceğim o ki olmaz :mrgreen: ama sen bilirsin yapmak istersen yap zararı olmazsa bende yaparım :mrgreen: sen hasanpaşa taraflrında mısın abi bu arada?

ben pistonu 62 mm yaptırdım şu ara rodajda ama 115-120 bastım hızlanması çok iyi 16 dişli takıldı öne 250 milyon tuttu hepsi

neden gerek duydun yani sadece performans için mi can sıkıntısından mı yani ayrıca yaptıklarını ayrıntılı olarak anlatır mısın çok mu soru sordum :mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar