Galiba Motosiklet Sevdamdan Vazgeçicem

savaskayan müthişsiniz..:cat: Gerçek motosiklet sevgisi budur..Hepimiz bu yazıdan ders çıkarmalıyız..

Toraman: İnan bende anlamadım.Belkide ehliyeti alsaydım borç harç alacaktım motoru ama Allah bu yüzden kısmet etmedi diyorum belkide.Normalde iki sınav arka arkaya ve bu kadar saçma bi şekilde kaçırılmaz. Savaşkayan abi süper yazmışsın. Bende senin gibi yapıcam.Nisan ayında bir cbf 150 alıcam.Bir dahaki seneye de paramı biriktirip hemde tecrübemi arttırıp bir gsr 600 nasip olur inşallah.Hepinize teşekkürler

arkadaşım aynı sıkıntıları bende çektim maddi sıkıntılar bide iki teker düşmanı bi sülale(aile demiyorum) maddi imkanları bi şekilde hallettim ama iki teker düşmanları bana izin vermiyolar zamanında bisiklet almama bile izin vermemişlerdi sonra bianchi yi aldım yazın o yaz motorla damacana su sattım motorun parasını çıkardım sonraki yazda aynı işe devam motoru düzelttim ama bu geçen 2,5 senede ailemin yaptığı baskıları görsen sen çoktan vaz geçmiştin bu arada bu damacana su işi tuttu bu sene inş. minübüs+motor devam bide bişi daha dicem bu dedğim işleri daha 16 yaşında yaptım genç yatırımcı dedikleri şey bu halde :D

istedıgın motoru alamazsan bıle daha dusuk bı model al motorun olsun sıkma canını hersey daha ii olur umarım :))

benim değil ama bi arkadaşımın başına geldi.

yazın otelde bekçilik yapıyordu beraber çalışıyorduk canlı şahidi benim olayın arkadaş koca yaz üzerine bir şort ayakkabı almadan para biriktirdi hatta muhasebe ile konuşup aldığım parayı harcarım para biriktirmem lazım maaş içerde biriksin sezon sonu hepsini bir alırıp deyip aylıklarını bile almadı resepsiyondan makbuzla lazım olduğu kadar para alıyordu koca yaz geçti en sonunda 2. el 2006 model bir ybr aldı arkadaşın durumu iyi değil anadan babadan da bişeyleri yok destek çıkanda yok 2100 ytlye motorunu aldı sevinçten uçuyodu en son gördüğümde adam motoru aldı 10 gün sonra çalındı motoru, parada gitti motorda bizim burlarda çalınan motorlar genelde 2-3 sene sonra bitik şekilde bulunur oda öyle olur diye umudu kesdi yılmadı para biriktirip bi ybr daha alıcam diyodu en son gördüğümde.

Herkesin başına gelir böyle şeyler önemli olan yılmadan inatla hedefe ulaşmak için elinden geleni yapmak.

Zorluklarla elde edilen malın kıymetide üzerine binip gezmeside bambaşka olur. gözün gibi sakınırsın yıkaması bile bambaşka bir zevk verir insana

Toraman: İnan bende anlamadım.Belkide ehliyeti alsaydım borç harç alacaktım motoru ama Allah bu yüzden kısmet etmedi diyorum belkide.Normalde iki sınav arka arkaya ve bu kadar saçma bi şekilde kaçırılmaz. Savaşkayan abi süper yazmışsın. Bende senin gibi yapıcam.Nisan ayında bir cbf 150 alıcam.Bir dahaki seneye de paramı biriktirip hemde tecrübemi arttırıp bir gsr 600 nasip olur inşallah.Hepinize teşekkürler

Paranı biriktirirken eğitim için de bir miktar kenara at. Sakın tüm parana motor alma. Paranı paylaştıracağın kalemler Kask + mont + eldiven + eğitim + motor . Bence henüz motorun yokken kaskını, montunu al, motorunu alınca da , eğitime gidersin. Süper olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar