Şampiyona Özel

2007 yılı Supersport dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu ‘na TT Custom Choppers özel bir model yapıyor. TT Custom Choppers web sitesinde duyurulan bilgiye göre Kenan ‘ın bu özel yapım motosiklete kavuşmasına çok az kalmış. Şampiyonun yüksek performansı için TT Custom Choppers tarafından çok farklı, cool, ama güçlü bir makine tasarlanıyormuş.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

custom ve kenan... kulağa tuhaf geliyo... Gündüz ile geceyi aynı anda hayal etmek gibi... :)

walla fotoları gormeden bısı soleyemeyecegım bakalım kenan abı nasıl durcak motorun ıstınde...tulumsuz eldıvensız bence baya bı sırıtıcaktır...:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu trafikte hız mı yapılır cooper motor verecekler ki şampiyon yaşasın.

Michael Shumaher hangi motora biniyordu Ferrariden indkten sonra 50cc scootera :queen:

yakışır kenan kardeşime herşeyin en güzeli en iyisi, yakışır
olaya motosıklet olarak bakmak gerekır motosiklet deyınce sadece race değildir bütün tarz iki teker e motosıklet gözüyle bakmalı ayrım çok yanlış ,
ama kenan sofuoğlu nun motosıkletı farklı olacağına emınım ,
okadarda olsun ,
nede olsa dünya şampiyonu olmuş ve ikinci şampıyonaya butuk aday gerisi nı sız düşünün ,

Mersin İl Temsilcisi
yakışır kenan kardeşime herşeyin en güzeli en iyisi, yakışır
olaya motosıklet olarak bakmak gerekır motosiklet deyınce sadece race değildir bütün tarz iki teker e motosıklet gözüyle bakmalı ayrım çok yanlış ,
ama kenan sofuoğlu nun motosıkletı farklı olacağına emınım ,
okadarda olsun ,
nede olsa dünya şampiyonu olmuş ve ikinci şampıyonaya butuk aday gerisi nı sız düşünün ,

"bence" ibareni kullansaydın keşke. senin gibi düşünmeyene "yanlış" diyemezsin. bana uymaz dersen kabul ama bence dikkatsizce davranmışsın. en azından ben öyle umuyorum :bounce:

V4 silindirli 6 ileri şanzımanlı kurakyn hyperchargerlı bir ol scholl Bobber yapsalar keşkem :) tabi çaylak gidonlu. Kenanın boyu uzun. GErçi süper moto geçmişi olduğu için T gidon da seçebilir.

"bence" ibareni kullansaydın keşke. senin gibi düşünmeyene "yanlış" diyemezsin. bana uymaz dersen kabul ama bence dikkatsizce davranmışsın. en azından ben öyle umuyorum :bounce:

haklısın dostum

chopper ruhunu aldı mı bırakamaz.Artık düşük devir gezinti modunda yarışları bitirecek :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar