TÜM ARKADAŞLARIN YENİYİLİNI KUTLARIM...
2009 YILI nın sağlıklı sıhhatli ve gönlünüzce geçmesini dilerim...
3 Gündür şehir dişinda idim . Bana mesaj gönderen arkadaşllara cevap veremediğim için kusura bakmasınlar. Şimdi cevaplıyorum..
Enginogurlu ,,,,
Motor büyüttükten sonra tekerleğin büyümesi motora yük yapmıyacaktır.Bilhassa tekerlek büyütme olaylarında bilhassa arabalarda .kesinlikle motor gücüde büyütülmektedir.Modifiye edilmiş araçlarda bu sık görülüyor. Fakat sadece cant buyütmek tavsiye edilmiyor.Bunun ile ilgili sitelerde,Motor büyütmeden enfazla 1 - 1.5 oranında yükseltilmesi tavsiye ediliyor. Lastik ve cant ile ilgili sitelerde bunu açıklayıcı olarak belirtmişler..
Serkanzat..
Şuan zatın motoru bana yetersiz geliyor..Sorunum hız degil çekişi güçlü motor. Motoru haftada veya ongünde bir 100 gidiş 100 geliş 200 Km rahatlıkla kullanmak istiyorum.Ama Zata tam güvenemiyorum.Yola çıkarken Yedek parça ve takımlarımı yanıma almak zorunda kalıyorum...ZAT daha çok
bana şehir içi motoru gibi geliyor.,,
Bu sebepten ZAT 250 lik iyi bir motor adapte edilebilirse ..Bende bunu rahatlıkla düşünebilirim..Yani 250 lik motora bende varım..
Cünkü zat ın görünüşünü yapısını ve yol tutuşunu seviyoruuumm.
Bunun için bir önder arıyoruz..
250 lik Motoru kaza geçirip PERT olmuş motorlardan da sağlıyabiliriz.Bunu internet sitelerinden , hurdacılardan , vede motor tamircilerini dolaşrak buluna bileceğine inaniyorum...Benim gittiğim motor tamircisinde bile 12 - 13 kadar motor devamlı dükkanın önünde atıl olarak duruyor.Bu konuda bende bir araştırma yapacagım.
Kazasız masrafsız ve zevli sürüşler.....