Kymco Movie XL 125 mi yoksa Kanuni Hussar 125 mi ? [ yardımlarınızı bekliyorum acil ]

ben de kymco agility 125 kullanıyorum. yakıt tüketimi 80- 90 bin arası. ben motoru alalı daha 2,5 ay oldu ve 1800 km ye geldim. günde ortalama 30- 35 km yapıorum. Allah'a şükür daha tık demedi. bugün düz bir yolda arkamdaki bws sürücüsünü ağlattım:) bence kendi evinde yani italya da vespayı bile dize getiren bir scooterı mondialmış asyaymış bunlarla kıyaslarsak çok ayıp etmiş oluruz. şimdi bu yazıdan çıkardığın ana fikre göre kendin seç motorunu.

ben de kymco agility 125 kullanıyorum. yakıt tüketimi 80- 90 bin arası. ben motoru alalı daha 2,5 ay oldu ve 1800 km ye geldim. günde ortalama 30- 35 km yapıorum. Allah'a şükür daha tık demedi. bugün düz bir yolda arkamdaki bws sürücüsünü ağlattım:) bence kendi evinde yani italya da vespayı bile dize getiren bir scooterı mondialmış asyaymış bunlarla kıyaslarsak çok ayıp etmiş oluruz. şimdi bu yazıdan çıkardığın ana fikre göre kendin seç motorunu.

yahu demeyin abi bende agility hastasıyım:cherry: ama honda cbf 150 almayı düşünüyorum:silent: kararsızlık ne kötü şey yahu:pale: :salut: :rendeer:

Aynı model olmasada bende Yymco kullanıcıyıym. Üstelik 3 aylık motoru ile sorun yaşamış bir kullanıcıyım.

Ve yinede Kymco diyorum.

Firmanın soruna yaklaşımı ve çözümü son derece profosyonel oldu.

elemanın biri demiş ki mondial rs...kymco da kanuni de çin malı zaten demiş...sen ilk önce çin nerdedir onu öğren sonra yorum yaz...ben kanuni hussar kullandım 2 sene...kendim mahvettim bozdum yoksa iidi motor ama asla kanuni yi savunmam...kymco yu tek geçerim...hem çok tatlı görüntüsü var yahu...9 bg motor...mondiali ben scooter sınıfına sokmuyorum... bisiklete motor takılmış ..dışı grenaj kaplı içi malum boş bi alet..kötülemiyorum herkesi taşıyo ediyo...ama yorum a gelirsek durum böle

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
elemanın biri demiş ki mondial rs...kymco da kanuni de çin malı zaten demiş...sen ilk önce çin nerdedir onu öğren sonra yorum yaz...ben kanuni hussar kullandım 2 sene...kendim mahvettim bozdum yoksa iidi motor ama asla kanuni yi savunmam...kymco yu tek geçerim...hem çok tatlı görüntüsü var yahu...9 bg motor...mondiali ben scooter sınıfına sokmuyorum... bisiklete motor takılmış ..dışı grenaj kaplı içi malum boş bi alet..kötülemiyorum herkesi taşıyo ediyo...ama yorum a gelirsek durum böle

bence hortlatmaya değmezdi :mrgreen: zavallı bi adam işte

Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco
Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco Kymco:)

kanuniyi boşver kymco movie honda ve yamahanın scooterlarıyla bile karşılaştırılmaz kendim biniyorum diye söylemiyorum :cat:

bence kymco dan şaşma

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:41 PM ----------

çin değil taiwan malıdır çoksağlam bi motor

bu iki motorun kıyaslanmması kymco için hakaret olur. kymco ayarındaki motorlar bence başta italyanlar olmak üzere sym, honda ve yamaha.

walla bn Kymco Movie XL 125 nasıl bi moto blmem kllanmadım grmedim... ama hussar 125im 2004 den bri Allaha skr hç bi srn cıkartmadı sayılır bi hussar kullanıcısı olrk sylyrm sehir içi içn süper bi alet..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar