[Manisa MT] Yine Yeni Yeniden Toplaşması :) 19.12.2008

toplu çekildiğimiz resimler kimin makinasındaydı...bi dürtsek onlarıda şu resimleri yükleseler...:cat: duyun sesimi :queen:

Iş Güç Yoğun Dostlar,,ailemizin Yaşlılarında Sağlık Problemleri Var,,bir Elim Eripte Yükleyemedim Fotoları..çok Ama çok özür

fotolar süper keşke orda olabilseydim:)serkan abim müdürüm gördüğüm kadarıyla abilerimizin üstünde motosiklet netin giysileri anahtarlıkları falan var biz nasıl alabiliriz bunlardan:)

kardeşim senin özelin kapalı özel mesajı nı kapatmışsın günderemiyorum haberin olsun :wiinkk:

Iş Güç Yoğun Dostlar,,ailemizin Yaşlılarında Sağlık Problemleri Var,,bir Elim Eripte Yükleyemedim Fotoları..çok Ama çok özür

mecit allah acil şifalar versin :rendeer:

Son düzenleme:
mototalha; eyvallah abi sağol açtım özeli...abi dediğim gibi bana 2 tane tşört lazım uygun olurmu[/QUOTE' Alıntı:
.........................................................................................................................................
kardeşim formun başında mt pazarı var mt ürünleri istediyin şeyler var ordanda tehmin edebilisin ....bu arada özelin halen kapalı .:rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar