Mondial Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kendinize iyi bakın.... isteyen olursa bağlantıya nasıl geçebileceğinizi biliyorsunuz...

hepiniz mükemmel insanlarsınız.... büyük bir ihtimalle bir daha MT'de olamayacağım... artık kendi forumuma takılırım ....

böyle gerekiyor........

kendinize iyi bakın.... isteyen olursa bağlantıya nasıl geçebileceğinizi biliyorsunuz...

hepiniz mükemmel insanlarsınız.... büyük bir ihtimalle bir daha MT'de olamayacağım... artık kendi forumuma takılırım ....

böyle gerekiyor........

abi hayırdır nereye şimdi böle :(

mondial zat 150 modifiyeli

sinan bunu gönderiyim sana kardeşim.bu arada sınavım süper geçti.

Son düzenleme:
Serkanzat

Tebrik aderim çok güzel olmuş..Rengine yanındaki güzel hanımdan etkilenmişsin her.
Grenjların büyümesi de iyi olmuş , varyötör kapağının kapanması motoru daha havalı yapmış..

Çine JINHENG guruba da gönder..

serkan kardeşim ikinci beyazda güzel olmuş bu resimden öne cıkarak zatların arka janta dısk fren takılırmı diye sormak istiyorum bilgisi olan varmı arkadaşlar

grenaj büyümesi kolay iş fiberglass tan halledilir Ahmet abi :)

serkan kardeşim ikinci beyazda güzel olmuş bu resimden öne cıkarak zatların arka janta dısk fren takılırmı diye sormak istiyorum bilgisi olan varmı arkadaşlar

grenaj büyümesi kolay iş fiberglass tan halledilir Ahmet abi :)

Engin , herşeyi yapmak mümkün ,,,

Yalnız attığın taşın ürküttüğün kuşa değmesi lazım..

Arka tekerleği disk yapmak bana göre grenajı büyütmekten daha kolay..

MONDİAL 150 zc , 151 Rs , 150 Re , 150 RR motorlarında arka tekerler
DİSK . Eğer tekerlerin şanzumana bağıntıları , ve teker ebatları uydurulursa , ve iyi bir ustada bulursan rahat olur.

Fakat grenajı büyütmek bilhassa alçatmak zor. Bu halde bile en ufak kasiste altını vuruyor birde grenajı alçattığını düşün , devamlı asfaltı kazıyarak gideriz.
Belki amortisörl çok sertleri ile değiştirilirse ?????

selam arkadaşlar...
yorumların olumlu yönde olduğuna sevindim.
en az 250 lik olsne güzel olur böyle bir zat.. mondial zat 250 olsa dimi..

Engin , herşeyi yapmak mümkün ,,,

Yalnız attığın taşın ürküttüğün kuşa değmesi lazım..

Arka tekerleği disk yapmak bana göre grenajı büyütmekten daha kolay..

MONDİAL 150 zc , 151 Rs , 150 Re , 150 RR motorlarında arka tekerler
DİSK . Eğer tekerlerin şanzumana bağıntıları , ve teker ebatları uydurulursa , ve iyi bir ustada bulursan rahat olur.

Fakat grenajı büyütmek bilhassa alçatmak zor. Bu halde bile en ufak kasiste altını vuruyor birde grenajı alçattığını düşün , devamlı asfaltı kazıyarak gideriz.
Belki amortisörl çok sertleri ile değiştirilirse ?????

ahmet abi arka dısk işi kolaydır dediğin gibi olabilir

grenaj uzatma işide kolay abi benim düşündüğüm yerden yapılırsa orta kısımdan değilde kayıs kapağının olduğu yerden biraz aşağıya indiriceksin o zaman olur orta kısımdan imkanı yok olmaz olması için jantları büyültmek lazım o zaman motor kaldırma o zamanda motoru değiştirmek lazım ben değiştirmeyi düşünüyom cıkma evrak olarak ve motor olarak sağlam bi marka motor bulursam 250 lik zat yapıcam allah nasıp ederse :)

jant olarak 13 jant zata gidermi yorarmı yormazmı fikirleriniz nelerdır

Son düzenleme:
serkanzat nerede oturuyordun acaba...benim msn i eklermisin sana zahmet bır kac soru sorucam :D

ok.şafak msn adresini gönder bana eklerim.

Serkanzat

Tebrik aderim çok güzel olmuş..Rengine yanındaki güzel hanımdan etkilenmişsin her.
Grenjların büyümesi de iyi olmuş , varyötör kapağının kapanması motoru daha havalı yapmış..

Çine JINHENG guruba da gönder..

ahmet abi böyle bir zat üretilecek olsa.ama 250lik almayı düşünürmüydün.
:queen:

Son düzenleme:
oooo.iyi günler ayberk .

nasıl gidiyor?yeni görevin!

hocam nerelerdesin sen ya.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar