- Konu Yazar
ya okuyorum okuyorum konu dönüyor dolaşıyor aynı yere geliyor. konu olmuş 10 sayfa (183 post) 1 cm ileriye gitmemiş ::wackoo:: yazmıcam yazmıcam dedim yine dayanamadım. kusura bakma serdar konuyu kişiselleştirmek istemiyorum aynı zamanda benden 16 yaş büyüksün saygısızlıkta etmek istemem ama tam olarak amacın nedir çözüm için ne istiyorsun anlamış değilim tutturmuşsun ss tehlikelidir diye en çok kazayı ss yapar ss öldürür diye başlığa bakarsan trafiğe sokmama (yani "yasak" geçmese bile bunun hukuksal karşılığı trafikten men etmektir. türkçesi yasaklamak oluyor...! ) peşindesin ama çözüm bulalım ben yasakçı değilim diyerek başlık açmışsın 1 tek somut önerin yok tartışmanın bir tarafı olarak ortak çözüme doğru bir tek adım atmamışsın...:silent: bence, kendini kaybedip işin cazibesine kapılıp kaza yapacağını idda ettiğin birçok ss kullanıcısı aşık olduğu makineden ayrılmak pahasına --yani duygularını geri planda bırakarak-- eğitim ve sınav sistemine atıfta bulunup çözüm önerileri üretmeye çalışmışlar. yani ortak bir çözüme ulaşabilmek için sana doğru 1 adım atmışlar. bence güzel bir olgunluk göstergesi bu. aynı yaklaşımı senden de görmek isterdim açıkçası konuyu başlatan kişi olarak.
eğer amacın çözüm üretmek değil kendince bulduğun çözümü dikte etmekse iş başka. ::cekic:: anlayış göstermemizi bekleyemezsin. ve insanlardan aldığın tepki çok doğaldır. kimseyi suçlayamazsın. :bounce:
Benim düşüncem ( seni kesinlikle suçlamak gibi bir amacım yok ) kafanda klişeleşmiş bir SS kullanıcısı profili var ve bütün düşüncelerin bu yönde ::yanliss: ne yazıkki etrafında ki insanları anlamaya çalışmak gibi bir gayretin olduğunu da göremedim. eğer çözüme yönelik tartışma bekliyorsan ön yargılarını bir tarafa bırakıp buraya yazan insanlara kulak vermen gerekir.
bunların dışında 18300 post ve 1000 sayfaya ulaşsada konu hiç bir yere varamaz. aynı döngü içerisinde aynı şeyler tartışılıp durur. :farao:
ben şu ana kadar bu başlıkta tartışılan herşey hakkında son sözümü söyledim. konunun ilerleyebilmesi için yasaklamaktan öte somut fikirler üretebilirseniz yine tartışırız.::tartis::
Olayı ben de kişiselleştirmek istemiyorum. Burada benim ikna olmam veya fikrimi değiştirmem durumda bir değişiklik yapmayacak.Benim önyargılarım ise hiç yok. Bisiklet kullanmayı bilen bir kişi yarın motosiklete niyetlendiğinde bu tarz bir motosikleti parası varsa alabiliyor. Nasıl önleriz bilemiyorum.
Senin anlayamadığın, illa da yasaklansın, yasaklansın; trafikte görmek istemiyorum demiyorum ki. Düşünceme karşı çıksa da önerileri olan arkadaşlarımız oldu. Ben de istifade ettim.
Konunun bir yere varması için ne olması gerekiyor? Kişisel sataşmalar olmadığı sürece bu başlığa yazı yazmayı düşünmüyorum. Ancak bazı arkadaşlar terbiye sınırını aşıyor, cevap vermek durumunda kalıyorum.
wayy maşallahhh ne kadar faydalı bir topic olmuş,deli teki kuyuya taş atıyor..... hala neyi tartışıyorsunuz kim kime neyi ispat ediyor yada etmeye çalışıyor?
Faysasız topiğe yazmazsın, unutulur gider. Forumdaki diğer bütün başlıkların faydalı olduğunu mu zannediyorsun?
Deli kelimeni sana aynen iade ediyorum,saygısız arkadaşım.İçimden daha ağır kelimeler geçiyor ama değmezsin. Vuracağım veya hakaret edeceğim kişinin gözlerinin içine bakarak yapmayı tercih ederim.Sanalda bir anlamı yok.
sayın serdar bey : dier arkadaşlarımın yazdığı hiç bişeyi okumadan kendi fikirlerimi sölemek istiorum size!
bu yazıyı yazarken alkollu olduunuzu hesaba katıp ayıldıınız zaman neler yapmışım ben demenizi umuyorum!
racingler yasaklansın ölüm riski fazlaymış neden peki 200-300 km hıza çıktıkları için mi?
virajlarda iyi oldukları için mi?
werilecek tek cewap SAÇMALIK!
ayrı bi konu ibrenizde kaç gordunuz ! size ne 300 yaparım 500 yaparım bu ne sizi ilgilendirir ne bi başkasını! siz araba aldıınız zaman otobanda demiomusunuz kaç yapıo bu meret 180 200 220 yapmadınız mı yada yapmıomusunuz!
eet sesimizi duyun kaza olacaksa illa racing de olacak die bi kaide yok 50 cc bi mobilette ölüm yapışabilir yakanıza 1000 cc bi racing de de !
elezıg bilmem ne motosiklet derneği üyesiymişssiniz sanırım! siz oturun derneğinizde çayınızı çorbanızı için
ii geceler!
Alkol ve sigara kullanmadığım için varsayımın boşa çıktı North_;1376821 arkadaşım.Racingler yasaklansın kelimesini kullanmadım. Bu tarz motosikletlerin Türkiye şartlarında kullanıcıları için riskler taşıdığına inandığım için bu başlığı açtım. Başlığın ruhunda, illa yasaklansın anlamından ziyade, normal trafikte kullanılması noktasında tereddütlüyüm anlamı var. Tabi genç ve heyecanlı arkadaşlarımın çoğu haklı olabileceğim noktaları düşünmeden işin kolayına kaçtı, olmayan yasakçı zihniyete savaş açtı ve mesele halloldu.
Motosikletle 300 yaparım 500 yaparım başkalarına ne şeklinde düşünemezsin. Yarın gider bir masumun hayatına sebep olursun.Ha bu hızları pistlerde yaparsın haklı olursun: Bize ne.
Elazığ'da bilmem ne motosiklet derneğine üyeymişsiniz diyerek o derneğe ve üyelerine küçümser bir edayla konuşamazsın.Derneğimizin adı Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği Motosiklet23/Moto23'tür. Şu an başkanı olan arkadaşımız Oktay DAL, Motodrag 600 cc kategorisi 2007 yılı Türkiye şampiyonudur.
Dernekte oturup çay çorba içmediğimizi, neler yaptığımızı öğrenmek istiyorsan arama motoruna yazıp forum sayfamıza girip bir bak. Yine de kızamıyorum sana, iki teker sevdalısı biri olarak. Yolun buralara düşerse bir merhaba de. Dostça karşılar, çay ve çorbayı birlikte içeriz.
MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.