e.t.i. CiN sevenler . . .

eee yeni yılda olmıycakmı şimdi eti cin partisi :cyclopsan

E tire M tire R tire E tire lütfen partiyi hafta sonuna ayarla gelemezsem o cin partisini başınıza cinlerim :p

sen hiç merak etme bu partiye gelmemen için hiçbir sebep olmicak hee hala gelmedin gerisini sen düşün :bounce:

aman tanrım sarma deme E-M-R-E başına tüner valla :queen: :queen: :queen:

ben sarmamı dedim :silent: agzımdan kaçmış :p

burda kalmasın emreden evvel ben varım aloooo:wiinkk::rendeer::bounce:

agır gelin dolmalar benim:rendeer:

dolmalar size feda olsun lafımı olur :rendeer:

banu yardım edersin dimi :p

sen hiç merak etme bu partiye gelmemen için hiçbir sebep olmicak hee hala gelmedin gerisini sen düşün :bounce:

en yer zaman söyle ben ordayım kısmetse özledim zaten hepinizi :rendeer:

ben sarmamı dedim :silent: agzımdan kaçmış :p

dolmalar size feda olsun lafımı olur :rendeer:

banu yardım edersin dimi :p

en yer zaman söyle ben ordayım kısmetse özledim zaten hepinizi :rendeer:

Çağlacım gel biz vazgeçelim bu sarma işinden yaaww :pale: E-M-R-E bir oturuşta bir tencereyi yer yani o kadar söyliym :silent: hem bence cinle sarma yanyana hiç güzel olmaz hiç yakışmazlar yani :queen: :queen:

Çağlacım gel biz vazgeçelim bu sarma işinden yaaww :pale: E-M-R-E bir oturuşta bir tencereyi yer yani o kadar söyliym :silent: hem bence cinle sarma yanyana hiç güzel olmaz hiç yakışmazlar yani :queen: :queen:

emre bir tencere sarmayı nasıl yesin yaa..... sizde iyice arkadaşımı kötülemeye başladınız haaaaa...

yazık be acıdım valla...
demek bu yüzden bütün yemek toplantılarında emre en önde geliyor...

yazık be acıdım valla...
demek bu yüzden bütün yemek toplantılarında emre en önde geliyor...

aaa hiçte bile bir defa o sadece dolmayı böyle çok sever, zeytin yağlı sarma deyince tok olsa bile yer yani o açıdan,
yoksa onun bizim evde aç kalması pek olası değil yani... :wiinkk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tabi canımmm cinle iyi durmaz ondan yani yoksa bi tencere sarmanın lafı olmaz başka zamana artık :p

emre bir tencere sarmayı nasıl yesin yaa..... sizde iyice arkadaşımı kötülemeye başladınız haaaaa...

emre bu belli olmaz yiyebilir :p

sabah açınca dolma muhabbeti iyi he yalnız burda kalmasın :rendeer:

burda kalmaz da cinle yakışmıyo diye şettik :cherry:

kanks ben Nurbanu' yu istemeye gittiğimde bi tabak olduğu gibi dolmayı yedim :mrgreen::mrgreen: zeytin yağlı dolma olsun başka bişey aramam:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar