Bir rüya bin rüya

Moderatör
Heh slogan gibi oldu başlık.. Gelelim konumuza.

Yeni bir motor aldım, eşim dahil kimseye haber vermeden.. İşe motorla gideyim dedim, kask takmak lazım tabi, eve gidip kaskı alıcam ama ne diyerek alacağım ki.. Neyse arkadaşın motorla gidicem dedim, kaskı aldım çıktım.. Neyse işe gitmeme daha var 1-2 saat motora alışayım diye turlamaya çıktım.. Gazı açarken baktım meret teker yapmaya çalışıyo.. Sonra kendi isteğimle tek teker yapmaya başladım, ve ardından yapıştım yere.. Grenajlar da bir kaç çatlak, ama hiç üzülmedim, motoru kaldırdım ve tam o sırada telefonum çaldı.. Arayan eşimdi, aşkıım kalk işe geç kalacaksın..
Bu da 1000'inci mesajım olsun.. Hepinizin hayalleri ve gördüğü tüm güzel rüyalar gerçek olsun :)

Abi bende motordan düştüğünü hissettide, o yüzden arayıp ''kalk iş'e geç kalacaksın'' dedi sandım :)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Rüyanın böylesine ancak uyanınca sevinir insan :) Aldığın motor neydi bu arada

Mersin İl Temsilcisi
zaten tek tekeri ancak rüyanda görürsün bu yağmurda :)

içim cızz etti birden :D dedim gitti motor :cherry:

ne sakar adamsın diyordum içimden kusura bakma :D

esine soylemezsen olacagi bu iste! yapisirsin yere :) ruya muya dinlemez onlar, benimki de ayni cadi kani var onlarda :D

bana ne oluyosa düştün diye üzüldüm :mrgreen: neyseki rüyaymış ohh :mrgreen:

kış geldi sıkı sıkı örtünmek lazım. şaka bir yana rüyada bile kaskını takmadan çıkmıyorsun tebrikler...

Hakkatende tek teker yaptim kendi istedigimle filan deyince kaptirdim kendimi okuyorum , cidden sonu cok guzel olmus granajlari bi nedenden dolayi kirilian arkadaslarimizin uzulmemesi dilekleri ile :)

Moderatör
Rüyanın böylesine ancak uyanınca sevinir insan :) Aldığın motor neydi bu arada

Rüya olduğu için saçma olması lazım zaten değil mi.. Hem 0 Km GS500'dü :) hemide grenajları vardı, hemide 4 silindirli yapmışlardı aleti.. Zaten 4 silindirli olması beni cezbetmiş, aldıktan sonra ben bunun grenajlarını sökerim diye düşünmüştüm.. O yüzden de giden grenajlara hiç üzülmemiştim :)

zaten tek tekeri ancak rüyanda görürsün bu yağmurda :)

Bu gecede cross alırım bende.. Yağmur demem çamur demem yaparım yine :p

ALLAH iyiliğini versin :)
Korktum, kızdım, güldüm :)

Bendesenin 150 zc'yi farları açıkken görsem korkarım :p

kış geldi sıkı sıkı örtünmek lazım. şaka bir yana rüyada bile kaskını takmadan çıkmıyorsun tebrikler...

Şapkasız çıkmam abi :p

Hakkatende tek teker yaptim kendi istedigimle filan deyince kaptirdim kendimi okuyorum , cidden sonu cok guzel olmus granajlari bi nedenden dolayi kirilian arkadaslarimizin uzulmemesi dilekleri ile :)

Kimsenin grenajları kırılmaması dilekleri ile :)

Oy Oy, birinden alıntı yaptım cevap yazdım derken uzadı da uzadı.. Sırf diğer arkadaşla beni kaile almadı demesinler die, ama bitmicek.. Üzülen kızan sevinen herkese teşekkürler kısaca :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu kadar hanımköylü olduğunu bilmiyordum...Aleyhinde yeri geldiğinde kullanılacak... :cat:

Rüya ya da 10 üzerinden 5..... Adam rüyasında hayabusa alır be.... :queen: Başka motormu yoktu galeride?.... :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar