şaseyi uzatmak :mrgreen: ben bunu değerlendiricem bi bu kaldı yapmadığım :queen:
yetkili servisle konuştugum zaman bana 14 dişlinin binici için en uygun oldugunu soyledıler.nasıp olursa onumuzdekı hafta aydın motorda taktıracagım bakalım nasıl olacak.
şaseyi uzatmak :mrgreen: ben bunu değerlendiricem bi bu kaldı yapmadığım :queen:
şaseyi uzatmak güzel fikir bunu değerlendiricem:mrgreen:
arkadaşlar tvs apache yeni sordum bana 4100ytl dedi çok pahalı yav ama cüsseli motor ve sorun olmuyormuş bu motorlarla hoşuma gidiyor valla bunların yarı otomatikleri varmıdır acaba.
Tireşim konusunda YBR yi tersih etmekte dogru ama bu şekilde de titreşimi yönünden kazanırken diger yönden hız ve daha bir sürüseyden kaybedersin. CBF150 ile tercih etseydin kaybın sadece son hızda 5-10 km fark olacaktı. Bunun yanında cok konforlu ve rahat bir sürüs keyfi yasayacaktın... Artcın da dahil....Bu titreme olayları canımı sıkıyor YBR'ye tercih ettim bu motoru doğrumu yaptım?
Bu titreme olayları canımı sıkıyor YBR'ye tercih ettim bu motoru doğrumu yaptım?
arkadaşlar tvs apache yeni sordum bana 4100ytl dedi çok pahalı yav ama cüsseli motor ve sorun olmuyormuş bu motorlarla hoşuma gidiyor valla bunların yarı otomatikleri varmıdır acaba.
Tireşim konusunda YBR yi tersih etmekte dogru ama bu şekilde de titreşimi yönünden kazanırken diger yönden hız ve daha bir sürü seyden kaybedersin. CBF150 ile tercih etseydin kaybın sadece son hızda 5-10 km fark olacaktı. Bunun yanında cok konforlu ve rahat bir sürüs keyfi yasayacaktın... Artcın da dahil....
hayırlı olsun arkadasım.ama yanlış yaptın derım.apache ybr bence hem guzel de daha saglam bır makine.ama yinede hayırlı olsun:cat:
ben 3600 civarlarında biliyordum 4100ytl diyince şok oldum resmen.
kalan 500 liraya iyi bir kask güzel bir mont dizlik tulum vs. alabilirsin bence..![]()
Maşallah kardeşim ne güzel söküp toplamışın motoru. Motoru kullanmak kadar motordan anlamakta önemli. Bende ufak bi kaza yaptımr: ön kollar hafif yamuldu söküp tornada düzelttirecem. Ön tarafın sökümünü ince ayrıntısına kadar anlatırsan çok makbule geçer.:wiinkk: