tek başınayken ok hepimzi zman zman yapıyoruz bunları dicemde adamın artçısı var helal olsun
herkeze slm bu videonun üzerinden baya zman geçti aslında ama ben burdada konuşuldugunu bilmiyodum.iyi kötü herkez bişeyler yazmış sagolsunlar ama bazıları gerçekten çok insafsızca olmuş çünkü motor kullanan herkez bir kere bile olsa bu tarz çılgınlıklar yapar.herkezin bi limiti var benim limitimde sürekli araç kullandıgım için biraz fazla olabilir.ama şuna inanın yaptıgım hiçbişey benim kontrolüm dışına çıkacak kadar degildi.zaten hağla burda sizlere bu yazıları yazabildigime göre ve teneremde sapasaglam oldugna göre gazı boşuna çevirmedigim ortaya çıkmış olmuyomu? çogunuz ya birgün diycek onuda zaman göstericek.herkezin tekeri düz basar inş. hoşçakalın
Hayatta; Yapabilen Yapar, Yapamayan Eleştirmen Olur
Hayatta; Yapabilen Yapar, Yapamayan Eleştirmen Olur
Kusura bakma arkaadaşım ama mazeretlerin çok komik.
Riskli ve yanlış bir şey yapıyorsun ve bunu eleştirenlere de çekinmeden laf yetiştiriyorsun. :farao:
Kendi hayatına kıymet vermiyorsun hadi başkalarının canına malına acızık kıymet ver diyeceğim ama kendisine acımayan başkasına nasıl acır onu bilemem.r:
arkadaslar kımse yok bole sey yapılırmı yok cok gereksz yok maganda kafayı yemıs fln demesın trafıkte beklıceksem neden motor kullanıyımkı aranızda ıse gec kaldıgında trafıkte bekleyen varmı bu arada mrak edıyorum