Mondial Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

abiler o en alt resimdeki cok dandık onlar cabuk dağılıyo üstündeki fıgur incebi jiletin gibi soyuluyor

valla o kadarını bilemem... hiç kullanmadım,bana kalsa gerçeğinden koysa daha iyi ve şık durur...

bencede abi ben bi sahibinden de olan zatın ilanı nın linkini koydum onda gercek aleminyumdan yapılmısı var ben bu plastık tarzında olan dan arabada kullandım tavsiye etmem

bencede abi ben bi sahibinden de olan zatın ilanı nın linkini koydum onda gercek aleminyumdan yapılmısı var ben bu plastık tarzında olan dan arabada kullandım tavsiye etmem

link nerde?

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
AYBERK, sinanferah05, enginogurlu, schumi84

Son düzenleme:
Aradığınız sayfa bulunamadı!

Bu durumun olası nedenlerini aşağıda öğrenebilirsiniz.

Site adresini (URL) yanlış yazmışsanız;
Adres bölümüne yazdığınız site adresi ya da site içindeki linklere ait adres hatalı olabilir.

bu çıktı....

evet benim dediğimde bu şekilde...

ama görünce vaz geçtim... çok kötü yahu!!! emanet gibi dumuş:(

arkadaşlar ,
Ayberk abi,

öncelikle herkese selamlar, umarım keyifler yerindedir. az önce işten çıktım ve eve yeni geldim. yağmur çileştiriyordu ve yine bana vız geldi. (ayberk abi sen daha iyi bilirsin:).

son olarak arkadaşında dediği gibi o paspas gibi olan çok dandik. benim arabadada ondan var ve üstü dağıldı soyuldu şekilsiz bi hal adı

arkadaşlar o paspas temsili,ayberkin ve benim de gördüğüm mineflolar var ya rulo halde ev için yer kaplamaları onun paspasın üstü görünümünde olanları var hafifte siyaha kaçıyor onlar bayağı dayanıklı bir malzeme.bu paspaslar o maçlı kullanılmaz tabiki ve dediğiniz gibi de kenarları dikişsiz ise çabuk dağılıyor bende kullandım.:)

Son düzenleme:
Pek kıymetli arkadaşlarım uzun zamandır, elimde olmayan sebeplerden dolayı sizlerle olamamaktayım...
ailecek çok sevdiğimiz dayımızın vefat etmesinden ötürü sizlerele iştirak edememekteyim..
belirli bir sürede iştirak edemiyeceğim; Yasını tutmak amacıyla sizleri uzaktan takip edicem..
Affınıza mağruren saygılarımla

Kardeşim Başınız Sağolsun Allah Rahmet Eylesin Dayımız'ın Mekanı Cennet Olsun.

Son düzenleme:
Pek kıymetli arkadaşlarım uzun zamandır, elimde olmayan sebeplerden dolayı sizlerle olamamaktayım...
ailecek çok sevdiğimiz dayımızın vefat etmesinden ötürü sizlerele iştirak edememekteyim..
belirli bir sürede iştirak edemiyeceğim; Yasını tutmak amacıyla sizleri uzaktan takip edicem..

sero başın sağolsun... çok üzüldüm;

allah sizlere ve tüm sevenlerine sabır versin...

cenazesi ne zaman acaba ve nerede?

sero başın sağolsun... çok üzüldüm;

allah sizlere ve tüm sevenlerine sabır versin...

cenazesi ne zaman acaba ve nerede?

abi salı gunu defnettik dayımı..
bende zaten memleketeydim ondan birkaç gunudur gıremıyorumm..

serkan sende sağol kardeş...

Dostlar sağolsun

abi salı gunu defnettik dayımı..
bende zaten memleketeydim ondan birkaç gunudur gıremıyorumm..

serkan sende sağol kardeş...

Dostlar sağolsun

anladım kardeşim; eğer istanbul'daysa cenazeye gelecektim...

dua'larımız dayına...

yapabileceğimiz bir şey varmı?

bende 17 ocak 2007'de babamı kaybetmiştim; çok zor ve acı bir duygu... sonra hacı anaannem geldi yanıma ve konuştuk biraz...

dediki;

hiiiiiiç üzülme; insan dünya'ya gelirken zaten ağlıyor... sonuçta gittiği yere hepimiz gideceğiz,allah onu yanına çağırdı... o dünya bam başka bir dünya,vah'larla ağıtlarla vakit kaybetme... dua oku!!! bu dünya ve bizler dua'larla ayaktayız....

dedi.....

anladım kardeşim; eğer istanbul'daysa cenazeye gelecektim...

dua'larımız dayına...

yapabileceğimiz bir şey varmı?

bende 17 ocak 2007'de babamı kaybetmiştim; çok zor ve acı bir duygu... sonra hacı anaannem geldi yanıma ve konuştuk biraz...

dediki;

hiiiiiiç üzülme; insan dünya'ya gelirken zaten ağlıyor... sonuçta gittiği yere hepimiz gideceğiz,allah onu yanına çağırdı... o dünya bam başka bir dünya,vah'larla ağıtlarla vakit kaybetme... dua oku!!! bu dünya ve bizler dua'larla ayaktayız....

dedi.....

yine abiliğini gösterdin... sağ olun var olun dostlarım... :rendeer:l

sero1981´isimli üyeden Alıntı

Başınsağolsun abi.Allah mekanını CENNET eylesin.Geride kalanlara ALLAH'tan sabır diliyorum

sero1981´isimli üyeden Alıntı

Başınsağolsun abi.Allah mekanını CENNET eylesin.Geride kalanlara ALLAH'tan sabır diliyorum

sağol kardeşim eksik olma....

ayrıca resim için müteşşkirim..
saygılarımla

O MARKA MOTORUN STANDAT'INDA BU AYAKLAIKLAR VARSA.O FİRMADAN YEDEK PARÇA OLARAK ALIP ZAT MONTE ETSEN UYMAZMI ACABA?

LOGARİTMA BENCE BÖYLE BİŞEYDE UYAR
EBAT 62 cm x 3 cm
RACING KAPI,BASAMAK EŞİK NİKELAJI 4 LÜ TAKIM
KDV Dahil 19,52 YTL

Piyasada Daha Genişleride Mevcuttur.

AYBERKİN DEDİĞİ PASPAS BU PASPASIN METRE İLE SATILNINDAN SANIRIM.BEN EN SON TEKZEN LERDE GÖRMÜŞTÜM KAUCUK ÜSTÜ NİKELAJ GÖRÜNÜMLÜ DAYANIKLI BİR MALZEME.

Oto Aksesuarcıyı Geçtim Bu Gün:)

sero1981 arkadaşımın başı sağolsun ailesine sabırlar diliyorum

ayberk hocam sağol gittinmi bir bakarsan

bu arada yukarki resimdeki space marka kapı içi marşpiyel yapışkanlı o incecik bir şey onu biliyorum o motora gelmez yani benim motora en azından hiç gelmez ben o ilandaki gibi sonrada yapma değilde orjinal şık bir şey arıyorum yani bu iş için yapılmış güzel görünümlü bir aksesuar

önceki verdiğim ilandaki motordaki öyleydi çok da yakışmışdı motora birde bakdım sahibindende o motorun akranlarına haiç birinde yok hepsi plastik yani belliki o motor sahibide sonradan taktırmış demekki var öyle bir aksesuar ben birde sahibindenden özel ilan çekiyim nerden almış diye

sero1981 arkadaşımın başı sağolsun ailesine sabırlar diliyorum

ayberk hocam sağol gittinmi bir bakarsan

bu arada yukarki resimdeki space marka kapı içi marşpiyel yapışkanlı o incecik bir şey onu biliyorum o motora gelmez yani benim motora en azından hiç gelmez ben o ilandaki gibi sonrada yapma değilde orjinal şık bir şey arıyorum yani bu iş için yapılmış güzel görünümlü bir aksesuar

önceki verdiğim ilandaki motordaki öyleydi çok da yakışmışdı motora birde bakdım sahibindende o motorun akranlarına haiç birinde yok hepsi plastik yani belliki o motor sahibide sonradan taktırmış demekki var öyle bir aksesuar ben birde sahibindenden özel ilan çekiyim nerden almış diye

en iyi fikir bencede bu.öğrenirsen haberdar et bizleride:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar