slm arkadaşlar avrupa yakasında koruma demiri taktırabileceğim ve sizin tavsiye edebileceğiniz yer varmı? fiyat için ortalama 100 ytl diye duyum aldım sizler kaça yaptırdınız??
slm arkadaşlar avrupa yakasında koruma demiri taktırabileceğim ve sizin tavsiye edebileceğiniz yer varmı? fiyat için ortalama 100 ytl diye duyum aldım sizler kaça yaptırdınız??
ben eylül ayında 80 ytl ye taktırmıştım motoru ilk alırken düşünce verdiğim 80 ytl bana fazlasıyla geri döndü
dostum nerde taktırdın belki pazarlıkla falan yine 80 ytl ' ye taktırabilirim. Ben daha hiç düşmedim ama kimi görsem taktır diyolar ne olur ne olmaz. Taktırmayı düşünüyorum. biraz tipini bozuyor gibi geliyor. benim motor mavi acaba demirleridemi boyatsam taktırmadan diyorum . ya işte böyle şeyler geliyo aklıma olmuşken iyi bişey olsun istiyorum arkadaşlar.
Arkadaşlar bende koruma demiri yeni taktırdım fiyat dediğiniz gibi 100 YTL ben içerenköy Motostar da taktırdım.Zaten Suzuki ye yeni binmeye başladığım için başka servisleri bilmiyorum.Bu servisten de gayet memnun kaldım.Gerekli olan herşeyi bulabileceğiniz bir yer gibi gözüküyor.
koruma demiri hayırlı olsun..bır sorum var koruma demırlerıden cukurlarda ses gelmıyor dımı?zaten sızınkı yenı oldugu ıcın sanmıyorum ama belkı dıger arkadaslarda vıdaları gevseme dolayısıyla ses yapıyordur
Arkadaşlar bende koruma demiri yeni taktırdım fiyat dediğiniz gibi 100 YTL ben içerenköy Motostar da taktırdım.Zaten Suzuki ye yeni binmeye başladığım için başka servisleri bilmiyorum.Bu servisten de gayet memnun kaldım.Gerekli olan herşeyi bulabileceğiniz bir yer gibi gözüküyor.
Alp Tunay ; Ben 70 ytl ye taktırdım.... 30 lira fark ne oluyor anlamadım.....?......
Karaköydeki Suzuki bayii 120 YTL diyor, semtimizde bulunan kanuni servisi ise 80 YTL diyor...Demir in motoru koruduğu bir gerçek ama şeklini çok bozuyor gibi geliyor bana..
İkincisi sanki motoru bir 10 CM daha genişletiyor gibi geldi bana, tamam iğne deliğinden geçmiyoruz ama ben sürekli şerit arası gittiğim için acaba rahatsız eder mi diye düşünüyorum...
Bir de yayaların güvenliği açısından sakat bence, yani Allah korusun bir kaza anında plastik kaporta ile bu demirin etkisi farklı olur gibi geliyor bana.
Bu üç sebepten dolayı şimdilik beklemeye aldım bahara yeniden düşüneceğiz artık...
Koruma demiri ile koruma camını 95 liraya taktırmıştım bu İstanbul ne kadar pahalı arkadaşlar...
http://www.motosiklet.net/forum/members/zemheri-57494.html
Arkadaşlar birde şu resim ekleme işini beceremiyorum bilen arkadaşlar bi tarif ederse benim makinanın resimlerini paylaşmak istiyorum
arkadaşlar nihayet bu sabah motosikletimi içerenköydeki motostar servisine bakıma götürdüm oradaki arkadaşlar çok iyi şekilde beni karşıladılar ve motosikletime gerekli bakımı yaptılar ve beni en çok sevindiren olay an125 motosikletimle ilgili bütün yedek parçaların ellerinde stokta olmasıydı.Clemenze bu arada çok teşşekkür ederim,beni doğru yere yönlendirdiğin için.
arkadaşlar iyi akşamlar...benim suziki 3000km ye geliyor ve bakıma götürmek istiyorum..
aranızda 3000 bakımına gitmiş olanlar varsa bana cvp verebilirler mi acaba? neler degişiyor? kaç lira tutuyor?:silent:
kazasız sürüşler...
vallah sonunda başardım aslında çok kolaymış yardımcı olan kardeşlerime teşekkür ederim...
Kendi resmimide koydum umarım kızmazsınızben 3000km bakımını yaptırdım fakat motor hava filitresine yağ attığı için hava filitresi ile bujide değişti parça fiyatlarını yazıyorum büyük ihtimal hava filitresi ve buji değişmez sadece yağ ile yağ filitresi değişir 1000 bakımında yağ filitresini değiştirdiysen oda değişmez 2 yağ değişimine bir yağ filitresi değiştiriyorlarmış parça fiyatları şöyle
yağ: 20 ytl
yağ filitresi: 15 ytl
buji: 15 ytl
hava filitresi: 25 ytl
genel bakım: 25 ytl
senin motorda yağ ve yağ filitresi değişir ise 35 ytl 20-25 ytlde işçilik yazarlar
55- 60 ytl ye halledersin yağ filitresi değişmedi ise mutlaka değiştir. 15 ytl bişey değil
kazasız belasız sürüşler