herkes başının çaresine baksın Gürkan abi
bu sogukta atlamam denize kurtarmak için![]()
vayyy eyvallah aygülüm :salut:
herkes başının çaresine baksın Gürkan abi
bu sogukta atlamam denize kurtarmak için![]()
vayyy eyvallah aygülüm :salut:
ne demek canım hiç önemli değil :cherry:
yarın görüşürüz inşallah ::whip::::angry2:::okey::::151::::146::
heh topic sahibi gelmişşşş
ya varya kendımı bulusmanın sahibi gibi hissediodum nedense yazmak, milleti toparlamak falan filan gibi bi zorunlulugum varmış gibi hissediodum
benide biri geçerken alıverse sahilden yine![]()
ne yağmuru yaa siz boş verin ben çingenelik yapar bir çözüm bulurum
yav aygül topigi acan organizasyon sahibimi oluyodu ya? bn öğrencilik dolayısıyla sürekli takip edemiyorum ama topigi sizlere güvenim sonsuz :queen::queen::queen::cherry::cherry::cherry:
aifyeet olsun çalışma saatlerime uymuyor sizlere eşlik edemiyecegim![]()
nahzuway bu arada çapa mı oturuyosun ben uzunyusuf mh. sindeyim de ondan soruyorum![]()
öyle oluyo tabi fikir senden çıktı ben destekleyenler arasındaydım :cherry:
benide evden biri alsaçook iyi olurdu
neyse oralara kadar yormayayım kimseyi kendim gelirim ben
Ümmet abi sende bu yakada böyle bir şey ayarla bende katılayım hem tanışmışta oluruz eğer ayarlarsan burda da sucuklar benden :cherry:
gec oldu ama aldım artık vazifeyi üstümeavrupada olsaydın bn alırdım seni ama uzaktasın be bacım...
okul dolayısıyla fazla giremiorm nete arkadaslar ama sucuklar kuzu gibi yatıyo, yarın midemizde inşallahşimdi avrupa yakasından gelenler kacta sirkeci feribotta bulusuoz
hepinize tek tek cevap yazmayayım geldim bu saatten sonra topik yalnız kalmaz :wiinkk:
hepinize tek tek cevap yazmayayım geldim bu saatten sonra topik yalnız kalmaz :wiinkk:
6.30 iyimi sirkeci feribot önü:rendeer:
hosgeldin gürkan abi, topik sensiz öksüz kalmsı valla bnde okuldan dolayı ilgilenemedim, yarın için avrupadan gelenler kacta sirkeci feribotta bulusuoz, bid bu resimleri bn büyük koyamadım:cherry: ayrıca aygülden baklava cadıdanda börek resmi beklioz taze taze olsun
bana uyar abi her türlü, 6:30 da feribottayım bn![]()
hosgeldin gürkan abi, topik sensiz öksüz kalmsı valla bnde okuldan dolayı ilgilenemedim, yarın için avrupadan gelenler kacta sirkeci feribotta bulusuoz, bid bu resimleri bn büyük koyamadım:cherry: ayrıca aygülden baklava cadıdanda börek resmi beklioz taze taze olsun
bana uyar abi her türlü, 6:30 da feribottayım bn![]()
resimler sorun dehil yarın baklava börek gelmesin ben biliyorum nasıl atıcamı:bounce:
tamam o zaman yarın akşam 6.30 da feribot önündeyiz inş sen tekmi geliyorsun :wiinkk::rendeer:
börekleri unutda görüşelim tabiki![]()
sevıyorum seniiiiii
abi gülhan acilde nöbetci yarın, kısa zamanda bi degişim olmazsa o sebepten yanlız gelecek gibiyim
beni kim alıyo :queen: (işte en sevdiğim bölüm)