selcuk hayırlı olsun![]()
![]()
bana ugrada tek taş pırlantanı satiim sana (((((((((
![]()
ben jiwal e geldim seni kimse tanımıo:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Acaba Nişan Hediyesi olarak Selçuğa hangi olay yaratıcı hediyeyi alsak jesse![]()
aman deyim eyüp huylandırma cem'i
ben başıma gelcekleri az çok tahmin ediyorum
r:
r:
r:
r:
çağla emir büyük yerden eyüp ne derse yap bence bak başına iş gelir demedi deme[/QUOTE
bak ben bunu hiç düşünmemiştim :cyclopsan
Bak tecrübe konusmusssss....
Bana bak kızım beni sinir etme !!!
Sen kaç tane Etkinlik açtıysan ben geldim....
40 yılda bir bi etkinlik başlattım gelmezsen BİLGİSAYARINA olacakları düşünmeye başla tatlımm![]()
lütfen kayıtlara geçsin dehdit var :cherry: bundan sonra kafama kuş pislese senden bilirim kardeşim ona göre![]()
çağla emir büyük yerden eyüp ne derse yap bence bak başına iş gelir demedi deme[/QUOTE
bak ben bunu hiç düşünmemiştim :cyclopsan
lütfen kayıtlara geçsin dehdit var :cherry: bundan sonra kafama kuş pislese senden bilirim kardeşim ona göre![]()
Kuştan önce başka şeyler de olaiblir mesela kuşun pisleyeceği bir kafan olmayabilir ::evil::
düğün hediyesini ben alayım mı?
selçuk hayırlı olsun kardeşim . bende kardeşime kıyak olarak bekarlıga veda partisi düzenlicem yanlız Nucanın(yenge) haberi olmucak.
selçuk hayırlı olsun kardeşim . bende kardeşime kıyak olarak bekarlıga veda partisi düzenlicem yanlız Nucanın(yenge) haberi olmucak.
düğün hediyesini ben alayım mı?
kesinlikle hayır dilaver hiç aklından geçirme çoluğum çocuğum var benimr:
r:
r:
r:
r:
Abi yalan söylyüor çoluğu çocuğu yok En Enteresan hediyeyi bekliyoruz
mehmet yengen topikdeki yazıları kuyor gizli hiç birşey yok