- Konu Yazar
Eveeeet Bu koca yılın sonunda 2008 i böyle güzel ve anlamlı bi gece ile uğurlamayı düşünen sitemizin...
En; Masum,Zararsız,İyimser,Yardım sever,Düşünceli,Croscu,CBR-125 ci,Kara bahtlı Kem talihli Kardeşi
nirengi74 Yani Selçuk yakında evleniyor...
Yaşadığı şu yılın en güzel gecesinde onu yalnız bırakıp beni sinir etmeyeceğinizi biliyorum canım arkadaşlarım
Tabi bu işin şakası Gelenden de GELMEYENDEN( ::evil:: ) de Allah razı olsun .
Ben yinede tüm MT yi o gecede hep beraber görmeyi temenni ediyorum...
Dikkat:
Bu Benim Açtığım İlk Etkinlik Lütfen Yüzümü Kara Çıkarmayın Sizi Seviyorum ! :rendeer:
İşte Davetiyemissssss
:
Şimdi Ulaşım ve Buluşma Yerleri ile bilgi Verelim:
Anadolu yakasından gelecekler: ( Evet zor da olsa geleceksiniz
) : 18.00 da HAREM DEN SİRKECİ FERİBOT İSKELESİNE HAREKET EDECEK SİRKECİDEN 18.45 de HAREKET EDİLECEKTİR.
Avrupa yakasından gelecekler: Yine aynı şekilde en geç 18.45 de her zamanki gibi Sirkeci Feribot İskelesine gelecekler İskelede toplanıp hep beraber 18.45 de çıkacağız...
NOT: Ayrıca Salondan Çıktıktan Sonraaa...
Bayrampaşa Yıldırım Mah. deki PARK ADA'da gelmek İsteyenler İle Çay içmeye gidilecektir.
( Selçuk Gelebilirmi Bilmiyorum
)
En; Masum,Zararsız,İyimser,Yardım sever,Düşünceli,Croscu,CBR-125 ci,Kara bahtlı Kem talihli Kardeşi
nirengi74 Yani Selçuk yakında evleniyor...
Yaşadığı şu yılın en güzel gecesinde onu yalnız bırakıp beni sinir etmeyeceğinizi biliyorum canım arkadaşlarım
Ben yinede tüm MT yi o gecede hep beraber görmeyi temenni ediyorum...
Dikkat:
Bu Benim Açtığım İlk Etkinlik Lütfen Yüzümü Kara Çıkarmayın Sizi Seviyorum ! :rendeer:
İşte Davetiyemissssss
Şimdi Ulaşım ve Buluşma Yerleri ile bilgi Verelim:
Anadolu yakasından gelecekler: ( Evet zor da olsa geleceksiniz
Avrupa yakasından gelecekler: Yine aynı şekilde en geç 18.45 de her zamanki gibi Sirkeci Feribot İskelesine gelecekler İskelede toplanıp hep beraber 18.45 de çıkacağız...
NOT: Ayrıca Salondan Çıktıktan Sonraaa...
Bayrampaşa Yıldırım Mah. deki PARK ADA'da gelmek İsteyenler İle Çay içmeye gidilecektir.
( Selçuk Gelebilirmi Bilmiyorum
!!! ALLAH UTANDIRMASIN !!!