[Adana - MT]

Aynı yerleri dönüp durmayalım, değişik yerler önerin lütfen :thumright

iyi akşamlar zaferim ya merak ettim akşamları kaçta yatıyorsun nasılda böyle erken kalkıyırsun anlıyamıyorum yav:bounce::bounce:

ben de anlamıyorum vallahi :silent:

yok ciğerim tükanda vardiya kesiyorum,çay sigara,internet,gecenin ilerleyen saatlerinde yemek sonra yine çay derken sabah olmuş

yav uyuyon fosur fosur sonra nöbetteyim diye bizi kandırıyon :queen:

yUMURTALIK HARİKA FİKİR....:cherry:
iyi hoşta neden diş gıcırdattığını anlamadım :queen:
bence havalar bozmadan şu isonun kuzusunu çevirelim.:cat:
abi o çamura yatıyor bence :pr:
Herkeze iyi akşamlar. benim için farketmez. gezi için nereyi derseniz bana uyar. önemli olan siz sevdiğim doslarımla bir arada neşeli ve güzel vakit geçirmek.:rendeer:
vayyyy adaşım benim.sana uyan her şey banada uyar :cat: aynı beden olmasakta :queen: :queen: :queen:
Muzaffer abi fotolar çok güzel hakkaten heleki kısırları çok iyi netlemişsin :queen: yaa abicim ben hazırım kuyruk olayına herzaman herdaim... plavdan dönenin kaşıgı kırılsın :)
gökhancım adam gelemedi bile ne resmi :p.resim işi yine bize ve turgay abiye kaldı :)
kaynıyorrr,kaynıyorrrr.isonun kuzu çevirmesi kaynıyooooorrrrr.
valla kaynatacak :pr: bencede
:cherry: :cherry: :cherry:
yumurtalık olur. zaten neresi olduğu benim için pek önemli değil maksat birliktelik olsun

evet halukcum haklısın :cat:

@gökhancım bufflarımızdan haber varmı :silent:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bizden başka kimse yokmu yaf muzo nerelerde,nerde bu devlet nerde bu Adana MT

Evet yumurtalık gibi gözüküyor,eğner de olabilir kısır falan yeşilliklerin içinde yada uscuk

değişik yermi istiyon,burdan çıkalım italya,barselona,fransa hamburk dönüşüde tuna nehrinden yaparız daha kestirme, yokuş aşağı inanmıyorsan haritaya bak motırı boşa al hatta kontağı kapat migrosa kadar getirir:p

Zaferim kardeşim bizim motor BMW değil az yaksın hayvan içiyor içtiği şeyde beleş değil durumlar da iyi değil
benim için yolun uzunluğu değil paylaşmak,kaynaşmak isterse gölün karşısı olsun keyif aldıktan sonra 300 km 500 km gitmişsin kıymeti yok

Son düzenleme:
bencede yumurtalık arkadaşlar deniz havası güzel olur boğsaktan sonra motoru fazla yormak istemiyorum hem ceyhandan gelenlerde var botaşta vardır

Ahmetime 10 puan yokmu arttıran diğerlernide düşünmemiz lazım motoru olupda binemeyen arkadaşlarımız var mesela bennnnnnnnn

tamam gürselim senin için molaya da gideriz bahçede piknik yaparız mola veririz

alttan okuyacağınıza yorum yazın hadi yumurtalık diyenler pc yi sallasın

arkadaşlar ben rüyamda antakya harbiyeyi gördüm acaba çokmu uzak diyorum ...olmazsahadi yumurtalık diyim çogumuzun dilekleri öyle hem ceyhandaki doslarımızda buhafta tasarruf yapsınlar benzinde beleşe yazılsınlar:bounce::queen::queen: hem karşılıgında bize hizmet ederler özellillede ahmetim

Herkeze iyi geceler ve başınızı yastığa koyduğunuzda rahat huzurlu bi uyku diliyorum. bu aralar en çok ihtiyacımız olan bu, tahmin ediyorum ki pek çoğumuz bin türlü dert ve sıkıntıyı düşünerek huzursuzluk yaşıyoruz. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

GÖKHAND aman fındiklerimi unutma haaaa

bu arada herkese günaydın hayırlı sabahlar hepinize hayırlı işler...:rendeer: ZAFERİM GÜNAYDINNNN BAK SENDEN ERKEN KALKTIMMMM

cengizimmm sanada hayırlı vardiyalar

Son düzenleme:
Gökand iyi dileklerin için teşekkürler amin,

Muzaffer abi sen birdaha yat belki yumurtalığı görürsün,görmesen bile antakya dörtyol ağzından geri dön botaş sapağından yumurtalığa gel

olsun gürselim,afiyet olsun burası senle bana kaldı muzaffer abi sadece okuyor ama yumurtalık diyesi gelmiyor

Uzun yol isteyen iskenderun dörtyol üzerinden gelsin,stres atsın biz garibanlar kısa yoldan köy aralarından 60 km lik yoldan giderük

günaydın Adana MT,hayırlı işler bol kazançlar herkese

Son düzenleme:
Günaydın Millet

değişik yermi istiyon,burdan çıkalım italya,barselona,fransa hamburk dönüşüde tuna nehrinden yaparız daha kestirme, yokuş aşağı inanmıyorsan haritaya bak motırı boşa al hatta kontağı kapat migrosa kadar getirir:p

Zaferim kardeşim bizim motor BMW değil az yaksın hayvan içiyor içtiği şeyde beleş değil durumlar da iyi değil
benim için yolun uzunluğu değil paylaşmak,kaynaşmak isterse gölün karşısı olsun keyif aldıktan sonra 300 km 500 km gitmişsin kıymeti yok

Uzun yol da olabilir ama uzun yol olması yönünde bir israrım yok.

Yalnızca görmediğimiz bir yer olsun dedim.

İtalya Fransa beni de aşar, bir pazar günü için fazla uzak :queen:

bence otobanı kullanmayalım zaten çok sıkıcı. hatta şöyle yapalım. normal karayolu üzerinden gidelim. yolda misis ayranı ve sıkma molası verelim. sonra misis de çok güzel bir mozaik müzesi var oraya uğrayalım (gezilerimize biraz da kültürel bir hava vermek lazım bence) oradan ara yollardan yumurtalığa ulaşırız. bence değişk olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar